422
Πλήρης η στήριξη από την Εφη Αχτσιόγλου για τον διπλό διορισμό της νύφης του Αλέξη Τσίπρα | ΙΝΤΙΜΕnews

Ω τι σύμπτωση! Διπλοθεσίτισσσα στο Δημόσιο η νύφη του Αλέξη Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2018, 17:58
Πλήρης η στήριξη από την Εφη Αχτσιόγλου για τον διπλό διορισμό της νύφης του Αλέξη Τσίπρα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ω τι σύμπτωση! Διπλοθεσίτισσσα στο Δημόσιο η νύφη του Αλέξη Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2018, 17:58

Ηταν νόμιμο έγινε και ηθικό! Το μότο αυτό θα πρέπει μάλλον να υιοθετήσει καλύτερα ο Πρωθυπουργός καθώς μετά τις επιδοτήσεις ενοικίων σε «αναξιοπαθούντες» υπουργούς του (Αντωνοπούλου, Μάρδας, Χρυσοβελώνη κ.α.)και τις τοποθετήσεις μηχανικών βουλκανιζατέρ ως επικεφαλής νοσοκομείων, έρχεται μία ακόμη αποκάλυψη για το πώς αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ το «βόλεμα» συγγενών, φίλων και πάσης φύσεως «ημετέρων». Αυτό δηλαδή που μετά βδελυγμίας κατήγγειλαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση κατακεραυνώνοντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» σε σχετικό της δημοσίευμα επικαλούμενη μάλιστα και σχετικά επίσημα έγγραφα, η νύφη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων στο Δημόσιο και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή υπάλληλος.

Σύμφωνα με το διατακτικό της απόφασης που υπογράφεται από την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, και τον υφυπουργό, Τάσο Πετρόπουλο, στην κυρία Αικατερίνη Λιάκου «ανατίθενται από 01/09/2017 καθήκοντα μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης με παράλληλη άσκηση των κύριων καθηκόντων της ως προϊσταμένης στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 556 και 57 του Προεδρικού Διατάγματος 63 του 2005».

Η κυρία Λιάκου «είναι ικανό στέλεχος σε θέματα οργάνωσης του ελεγκτικού έργου, του ΕΦΚΑ και η δουλειά που κάνει είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το πλάνο δράσης των ΠΕΚΑ πανελλαδικά», διαβεβαίωσε ο κ. Πετρόπουλος, ερωτηθείς σχετικά, και πρόσθεσε ότι η κυρία Λιάκου, που τυγχάνει να είναι νύφη του Πρωθυπουργού, «επελέγη για το έργο αυτό και όταν ολοκληρωθεί θα επιστρέψει στην κύρια θέση της».

Για το θέμα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση- απάντηση το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην οποία καταλογίζει στους υπευθύνους της εφημερίδας διάθεση «ανθρωποφαγίας» και στοχοποίηση της κυρίας Λιάκου με αποκλειστικό ελατήριο τη συγγένεια που έχει με τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το υπουργείο, το δημοσίευμα στρέφεται εναντίον «εργαζόμενης- υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει» και εμφανίζει  ως «δήθεν ρουσφέτι» το γεγονός ότι «η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ,  με τις γνώσεις και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα θέματα οργάνωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ)».

Ουδέν μεμπτό, διακηρύττει ο συντάκτης της ανακοίνωσης από την κυρία Αχτσιόγλου και κατηγορεί τους υπεύθυνους της εφημερίδας ότι αποσιωπούν ότι, διοικητικά και οργανωτικά, η παροχή της υπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται, κατά την πάγια διαδικασία της δημόσιας διοίκησης, με παράλληλη απασχόληση.

«Αποκαλύπτεται  το πραγματικό πρόσωπο μιας ‘δημοσιογραφίας’ που δεν σέβεται τίποτα. Με «ανθρωποφαγική» διάθεση, στοχοποιεί πρόσωπα και οικογένειες για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους», καταλήγει η απάντηση του υπουργείου στο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...