283
Φωτογραφία από τη σφράγιση της επιχείρησης | Facebook

«Βροχή» τα πρόστιμα για «πριβέ» κορονο-γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 09:17
Φωτογραφία από τη σφράγιση της επιχείρησης
|Facebook

«Βροχή» τα πρόστιμα για «πριβέ» κορονο-γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2021, 09:17

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πρακτική είναι γνωστή και σε ορισμένες περιπτώσεις διαδεδομένη. Εστιατόρια και ταβέρνες λειτουργούν κανονικά πίσω από κλειστές κουρτίνες ή ρολά, με τη μέθοδο του ραντεβού, σπάζοντας έτσι το λουκέτο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η αυτή πασίγνωστου εστιατορίου στην παραλία της Γλυφάδας, που σέρβιρε κανονικά πελάτες την περασμένη Κυριακή.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν είχε υπολογίσει όμως το ενδεχόμενο καταγγελίας, η οποία και υπεβλήθη στον Δήμο Γλυφάδας.

Οπως έγραψε στο Facebook (εδώ) ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η δημοτική αστυνομία έδρασε άμεσα και επιβεβαίωσε την καταγγελία.

Οταν οι δημοτικοί αστυνομικοί έφθασαν στο εστιατόριο, διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κανονικότατα, σερβίροντας πελάτες πίσω απο κλειστές πόρτες.

Πρόστιμα βεβαιώθηκαν τόσο στους πελάτες όσο και στον ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ οι υπεύθυνοι του εστιατορίου οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Οταν έφτασε στο σημείο η δημοτική αστυνομία και βρήκε το εστιατόριο να δουλεύει κανονικά και να σερβίρει πελάτες πίσω από κλειστές πόρτες, και πρόστιμα «έπεσαν», τόσο σε όσους είχαν πάει εκεί για φαγητό, αλλά και στην επιχείρηση, και έβαλαν «λουκέτο»! Οι δε υπεύθυνοι της επιχείρησης οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

«(…) Δυστυχώς η καταγγελία επιβεβαιώθηκε και φυσικά μπήκαν τα αναλογούντα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους και στην επιχείρηση. Εγινε σφράγιση της επιχείρησης και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους  με τη συνδρομή και της ΕΛ.ΑΣ.», έγραψε στη σχετική του ανάρτηση ο δήμαρχος Γλυφάδας.

«Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα μαγαζιά εστίασης στην πόλης μας –και όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους– με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτουμε.

»Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για όσους παραβιάζουν τα μέτρα, με τέτοιο προκλητικό μάλιστα τρόπο.

»Καλούμε όλες και όλους για μια ακόμα φορά να τηρούμε πιστά τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας», καταλήγει ο κ. Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...