243
Η «πολιορκία» των καμερών συνεχίζεται οπότε ως έσχατη λύση προβάλλουν τα ασφαλιστικά μέτρα | YouTube

«Βροχή» οι καταγγελίες στο ΕΣΡ για την «πολιορκία» των καναλιών στο πατρικό της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2021, 15:22
Η «πολιορκία» των καμερών συνεχίζεται οπότε ως έσχατη λύση προβάλλουν τα ασφαλιστικά μέτρα
|YouTube

«Βροχή» οι καταγγελίες στο ΕΣΡ για την «πολιορκία» των καναλιών στο πατρικό της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2021, 15:22

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν τα ΜΜΕ και κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια, την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς  στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Στη σκιά της -εύλογης- απορίας της κοινή γνώμης «τι κάνει το ΕΣΡ», ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, Αθανάσιος Κουτρομάνος, γνωστοποίησε ότι όλες οι καταγγελίες εξετάζονται «στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του Συμβουλίου».

«Για ενημέρωση της κοινής γνώμης, ανακοινώνεται ότι στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχουν περιέλθει πολυάριθμες καταγγελίες για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν και συνεχίζουν να παρουσιάζονται στα Μ.Μ.Ε. γεγονότα και σχόλια σχετικά με προσφάτως διαπραχθέν έγκλημα (ανθρωποκτονία). Όλα τα καταγγελλόμενα μελετώνται στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του Συμβουλίου», αναφέρεται στη σχετική δήλωση από τον πρόεδρο του Συμβουλίου.

Κάνοντας λόγο για «αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας», ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, προειδοποίησε πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι κάμερες έξω από το σπίτι της γιαγιάς της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο (μετά και την απόφαση να της δοθεί η επιμέλεια του παιδιού), θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η γιαγιά δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμάνης, εμφανώς εκνευρισμένος από την 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σπίτι της Αλοννήσου.

 «Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...