219
Ο σεφ κάνει χαρούλες με τον πρόεδρο-δικτάτορα της Βενεζουέλας, λίγο μετά τις μπριζόλες | Twitter

Βροχή διαμαρτυριών κατά του τούρκου σεφ μετά τις μπριζόλες για τον Μαδούρο

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2018, 14:50
Ο σεφ κάνει χαρούλες με τον πρόεδρο-δικτάτορα της Βενεζουέλας, λίγο μετά τις μπριζόλες
|Twitter

Βροχή διαμαρτυριών κατά του τούρκου σεφ μετά τις μπριζόλες για τον Μαδούρο

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2018, 14:50

Το βίντεο ήταν εντελώς προκλητικό. Ο Νικολάς Μαδούρο, ηγέτης μιας χώρας με τεράστια προβλήματα στον εφοδιασμό με τρόφιμα, καλοπερνά σε εστιατόριο στην Τουρκία τρώγοντας μπριζόλα από τα χέρια του σεφ.

Τα πυρά της κριτικής δεν κατευθύνθηκαν μόνο στο πρόσωπο του προέδρου της Βενεζουέλας, αλλά και σε αυτό του σεφ Νουσρέτ, του Salt Bae, που είναι διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο αλατίζει τα κρέατα.

Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο (που κατέβηκαν εντός λίγων ωρών), τα εστιατόρια του Salt Bae δέχθηκαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε ιστοσελίδες αξιολόγησης, όπως η Yelp.

Ακόμη περισσότερο, την περασμένη Τετάρτη, στο Μαϊάμι, διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο σε κατάστημα της αλυσίδας Nusr-Et.

Οι κριτικές «φιλοδωρούσαν» τα εστιατόρια με μόλις ένα αστέρι και δεν έλειπαν και οι πολιτικές αιχμές.

«Εγώ σχεδίαζα να πάω στο εστιατόριο αυτό αλλά είδα ότι δίνουν φαγητό σε κομμουνιστές δικτάτορες» έγραψε ένας σχολιαστής συνοψίζοντας με τον τρόπο του τις απόψεις πολλών άλλων.

Στον χορό μπήκε και ο γερπουσιαστής της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο που έγραψε στο Twitter: «δεν ξέρω ποιος είναι ο μυστήριος Saltbae αλλά αυτός που φιλοξενεί με περηφάνια είναι ο υπέρβαρος δικτάτορας ενός κράτους που το 30% των πολιτών του τρώει μια φορά την ημέρα και τα βρέφη υποσιτίζονται».

Μόνος απτόητος ο Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος όχι μόνο δήλωσε ότι θέλει να ξαναπάει στο εστιατόριο του Salt Bae αλλά και ότι  έχει καλέσει τον σεφ στο Καράκας!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...