324
| Intimenews/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βροχές και κατά τόπους καταιγίδες φέρνει την Τρίτη ο «Αντίνοος»

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 08:18
|Intimenews/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βροχές και κατά τόπους καταιγίδες φέρνει την Τρίτη ο «Αντίνοος»

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 08:18

Βροχόπτωση ακόμη και χαλαζόπτωση σε ορισμένες περιοχές φέρνει την Τρίτη η κακοκαιρία «Αντίνοος».

Τα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια και, από το βράδυ, καιρός και στην Αττική. Βροχές θα έχει και το Ιόνιο, αλλά και η Κρήτη από το απόγευμα, με σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα ανατολικά έως και 5 μποφόρ, από το βράδυ αναμένεται όμως να ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτικότερα, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές μετά το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι 17 έως 27 βαθμοί Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοια θα είναι η εικόνα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησος, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές κατά τη διάρκεια της νύχτας στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες μετά το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...