228
Ο σκυλάκος με το όνομα Λουκουμάκι που βρέθηκε σε καμένο σπίτι στο Μάτι βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια | YouTube

Βρέθηκε σκύλος μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 15:00
Ο σκυλάκος με το όνομα Λουκουμάκι που βρέθηκε σε καμένο σπίτι στο Μάτι βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια
|YouTube

Βρέθηκε σκύλος μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 15:00

Είναι από τις ειδήσεις που καταφέρνουν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε αυτές τις μέρες. Σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι βρέθηκε από φιλόζωους ζωντανός ένας σκύλος. Το τρομαγμένο γκριφόν, με το λευκό του τρίχωμα να έχει γίνει γκρι από τις στάχτες, είναι σαν να περίμενε υπομονετικά τους διασώστες του, βρίσκοντας μάλιστα καταφύγιο στον πέτρινο φούρνο του σπιτιού που κάηκε.

«Σε ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε έναν φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα» ανέφερε σύμφωνα με το zoosos.gr η Αρτεμις Κυριακοπούλου, που τράβηξε το βίντεο και το δημοσιοποίησε στο Facebook.

Στο συγκινητικό βίντεο ο σκυλάκος φαίνεται να βγαίνει από τον φούρνο-καταφύγιό του με το που βλέπει τους διασώστες, να μυρίζει τη σκυλοτροφή που του προσφέρουν, αλλά ακόμα σοκαρισμένος από την αναπάντεχη επίσκεψη, να κουνάει ασταμάτητα την ουρά του, σε ένδειξη χαράς και ευγνωμοσύνης, αφήνοντας το φαγητό για αργότερα.

«Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του, που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση, και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο» είπε.

Αυτά τα τετράποδα πλάσματα που εμφανίζονται μέσα από τα συντρίμμια σε γεμίζουν συγκίνηση αλλά και ελπίδα: σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή καταφέρνει να νικήσει, έστω και με σοβαρές πληγές, σωματικές και ψυχικές.

Το όνομα του σκύλου; Λουκουμάκι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...