499
Ο Αντι Πάρντι και το «Stop Brexit» (Σταματήστε το Brexit) που σκοπεύει να γράψει σε χώρες της Ευρώπης | @ConsultantRogue/Twitter

Βρετανός παραιτείται από τη δουλειά του για να πολεμήσει πανευρωπαϊκά το Brexit

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 15:42
Ο Αντι Πάρντι και το «Stop Brexit» (Σταματήστε το Brexit) που σκοπεύει να γράψει σε χώρες της Ευρώπης
|@ConsultantRogue/Twitter

Βρετανός παραιτείται από τη δουλειά του για να πολεμήσει πανευρωπαϊκά το Brexit

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 15:42

Ενας 28χρονος Βρετανός εγκατέλειψε τη δουλειά του με σκοπό να γράψει τις λέξεις «Stop Brexit» (Σταματήστε το Brexit) σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, σε μια εκστρατεία που θα διαρκέσει τρεις μήνες.

Ο Αντι Πάρντι, σύμβουλος ψηφιακών πληροφοριών, επιθυμεί να σταματήσει με κάθε τρόπο το επικείμενο Brexit και θεωρεί πως ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχει αυτό είναι να γράψει το μήνυμα του από ευρωπαϊκό βορρά προς νότο κι από… δυσμάς προς ανατολάς -οκ, δεν θα φτάσει δα και τόσο ανατολικά.

Ο 28χρονος έχει ήδη γράψει τα γράμματα «S», «T» και «O» του «Stop» στο βορειότερο τμήμα της Νορβηγίας, το οποίο αποτελεί μέρος του «P», όπως το έχει σχεδιάσει στο κεφάλι του.

A post shared by The Rogue Consultant (@therogueconsultant) on

Μετά από αυτό, ο Πάρντι θα κατευθυνθεί νότια και θα αρχίσει να γράφει την λέξη Brexit ανάποδα, με το ταξίδι του να ολοκληρώνεται στην Ισπανία στα τέλη Οκτωβρίου.

Οπως λέει κι ο ίδιος, είναι φανατικός υπέρμαχος της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ και για το λόγο αυτό θα δαπανήσει 6,000 στερλίνες (6,665 ευρώ) για το όχημα του που θα τον μεταφέρει σε όλη την Γηραιά Ήπειρο, ένα VW Transporter και επιπλέον 5,000 λίρες (5,554 ευρώ) για τα έξοδα του ταξιδιού του.

Στάση στη Νορβηγία για να θαυμάσει τη λίμνη Djupvatnet (Therogueconsultant/Instagram)

«Οπως και να το κάνουμε, είναι μια τρελή ιδέα», τονίζει ο ίδιος, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Σκωτία πριν μερικές εβδομάδες.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο, καθώς είναι το τελευταίο καλοκαίρι που το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποτελεί κομμάτι της ΕΕ», επισημαίνει.

O Πάρντι ποζάρει χαρούμενος, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το γράμμα «Τ»

«Φυσικά δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των συζητήσεων όσον αφορά στην ελευθερία των μετακινήσεων από εδώ και στο εφεξής, αλλά όπως και να’ χει, είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό», είπε ο 28χρονος που δηλώνει «απογοητευμένος από τις διαπραγματεύσεις και τον τρόπο με τον οποίο η υπόθεση Brexit προχωράει τα τελευταία δύο χρόνια».

«Ηθελα να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, αλλά ταυτόχρονα να προσπαθήσω να κινητοποιήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ και να κάνω κάτι διαφορετικό σχετικά με το θέμα αυτό», καταλήγει ο Πάρντι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...