Μία από τις λευκές τίγρεις που υπάρχουν στο πάρκο | youtube
Επικαιρότητα

Βρετανία: Υπάλληλος ζωολογικού κατασπαράχθηκε από τίγρη

Μία γυναίκα υπάλληλος του ζωολογικού κήπου στο Χάμερτον της Αγγλίας, πέθανε μετά την άγρια επίθεση από τίγρη, το απόγευμα της Δευτέρας
Protagon Team

Τη ζωή της έχασε μία υπάλληλος ζωολογικού κήπου στη Βρετανία όταν δέχθηκε επίθεση από τίγρη – να σημειωθεί ότι εκεί φιλοξενούνται τίγρεις Μαλαισίας και Βεγγάλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τίγρη οποία κατάφερε να εισέλθει στον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.Αμεσα έσπευσε η Αστυνομία και ένα νοσοκομειακό ελικόπτερο, ωστόσο η υπάλληλος ήταν ήδη νεκρή.

Οι υπάλληλοι μίλησαν με τις Αρχές, ενώ συγκλονίζει η μαρτυρία της Βικτόρια Νόρθοβερ Χόλμς η οποία είχε επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο και ανέφερε ότι άκουσε κάποιον να ουρλιάζει «τρέξτε» πριν όλοι οι επισκέπτες εγκαταλείψουν με ασφάλεια την περιοχή.

Ο ζωολογικός κήπος Χάμερτον στο Χάντινγκτον, στην κεντρική Αγγλία, εκκενώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι, μετά την επίθεση του ζώου.

Ο ζωολογικός κήπος έκανε λόγο σε ένα δελτίο Tύπου για «ένα σπάνιο δυστύχημα».

«Σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια του κοινού. Eρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς ελπίζουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες μόλις μπορέσουμε», προστίθεται στην ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου, που θα παραμείνει κλειστός και την Τρίτη.

Η ανακοίνωση, ωστόσο, δεν ανέφερε ότι η τραγωδία ήταν αποτέλεσμα επίθεσης από άγριο ζώο.