229
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης σε παλαιότερη φωτογραφία του στην κεντρική αγορά της Αθήνας | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βουβή η Βαρβάκειος: Η σύζυγος του Κλεάνθη Τσιρώνη μιλά για τις δύσκολες ώρες στην Εντατική του «Σωτηρία»

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2020, 14:37
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης σε παλαιότερη φωτογραφία του στην κεντρική αγορά της Αθήνας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βουβή η Βαρβάκειος: Η σύζυγος του Κλεάνθη Τσιρώνη μιλά για τις δύσκολες ώρες στην Εντατική του «Σωτηρία»

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2020, 14:37

Φίλοι και συνάδελφοι του Κλεάνθη Τσιρώνη στη Βαρβάκειο αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν ότι η φωνή της κεντρικής αγοράς της Αθήνας σίγησε για πάντα, νικημένη από τον κορονοϊό. Το τελευταίο διάστημα ο Κλεάνθης Τσιρώνης είχε αποσυρθεί από το κρεοπωλείο του στην κεντρική κρεαταγορά και ξεκουραζόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

«Εμενε σπίτι, ξεκουραζόταν και έβγαζε βόλτα το σκυλάκι του, μέχρι που μια μέρα σήκωσε πυρετό και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Ήταν ημέρα Δευτέρα, την Τρίτη –καθώς δεν του έπεφτε ο πυρετός– πήγαμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις», περιγράφει στο protothema.gr η σύζυγός του, Αθανασία.

Παρά τον επίμονο πυρετό, εκείνος παρέμεινε ευδιάθετος, χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χιούμορ του, μέχρι που έκανε την αξονική θώρακος.

«Ολα έδειχναν μια χαρά, ήταν ευδιάθετος, έκανε αστεία με το προσωπικό του νοσοκομείου, όπως τον γνωρίζουμε. Του έκαναν μια αξονική εξέταση και είδαν ότι είχε πνευμονία. Οι γιατροί τού είπαν ότι προέρχεται από Covid-19», διηγήθηκε η χήρα του 70χρονου Κλεάνθη Τσιρώνη.

«Αμέσως μετά, την Τρίτη το απόγευμα, τον έβαλαν σε καταστολή και του έδωσαν οξυγόνο… Ο σύζυγός μου ήταν διαβητικός, είχε σάκχαρο. Από την ημέρα που μπήκαμε στο νοσοκομείο, ο σύζυγός μου ήταν στη ΜΕΘ, στο οξυγόνο, κοντά 20 μέρες», ανέφερε συγκινημένη.

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Αθανασία, και τις  δύο κόρες τους, 28 και 29 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στον Ελαιώνα Ηλείας, το μέρος που αποκαλούσε «δικό του παράδεισο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...