193
«Πρώτος εγώ θα ψηφίσω την άρση ασυλίας μου. Είναι πολύ η συγκινητική η στήριξη των συναδέλφων μου. Η ψήφος μας θα είναι η έναρξη της τελικής τους αποκαθήλωσης», έχει δηλώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος | INTIMEnews

Βουλή: Συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή για την άρση ασυλίας Λοβέρδου

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2019, 09:07
«Πρώτος εγώ θα ψηφίσω την άρση ασυλίας μου. Είναι πολύ η συγκινητική η στήριξη των συναδέλφων μου. Η ψήφος μας θα είναι η έναρξη της τελικής τους αποκαθήλωσης», έχει δηλώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος
|INTIMEnews

Βουλή: Συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή για την άρση ασυλίας Λοβέρδου

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2019, 09:07

Συνεδριάζει το πρωί της Πέμπτη η ειδική μόνιμη επιτροπή κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου (σ.σ. δικογραφία για την υπόθεση Νοvartis).

Kατά τη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν άλλες τέσσερις δικογραφίες: αυτή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μετά από μήνυση του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, αυτή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, μετά από μήνυση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη για δυσφήμιση, του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή ΝΔ, Μάριου Σαλμά για τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις, αλλά και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Αριστείδη Φωκά μετά από προσφυγή ιδιώτη για ψευδή καταμήνυση.

Και οι πέντε υποθέσεις θα παραπεμφθούν στην Ολομέλεια της Βουλης, την Παρασκευή, για να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Η αντιπολιτευση καταλογίζει στον Προεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, μεθοδεύσεις που εξυπηρετούν το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, όπως καταγγέλλει, δοθηκε προτεραιότητα στις υποθέσεις Λοβερδου -Σαλμά, ενώ κρατώντας στο συρτάρι παλαιότερες -και πιο ενοχλητικές για την κυβέρνηση- υποθέσεις, όπως τη δικογραφία για τη μήνυση σε βάρος του Παύλου Πολάκη για το περιβόητο τηλεφώνημα στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και τη μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζια κατά του Πάνου Καμμένου για όσα του έχει καταλογίσει ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...