293
Το φλερτ του Θεοχαρόπουλου με τον Θεοδωράκη ώστε ο διαγραφείς από τη ΔΗΣΥ να ενταχθεί στο Ποτάμι αποκάλυψε ο Γρηγόρης Ψαριανός | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παζαρεύει ο Θεοχαρόπουλος με τον Θεοδωράκη για να ενταχθεί στο Ποτάμι;

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 08:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21/01/2019, 09:40
Το φλερτ του Θεοχαρόπουλου με τον Θεοδωράκη ώστε ο διαγραφείς από τη ΔΗΣΥ να ενταχθεί στο Ποτάμι αποκάλυψε ο Γρηγόρης Ψαριανός
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παζαρεύει ο Θεοχαρόπουλος με τον Θεοδωράκη για να ενταχθεί στο Ποτάμι;

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 08:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 21/01/2019, 09:40

Μπορεί μια Κοινοβουλευτική Ομάδα να διαλυθεί το πρωί και να «αναστηθεί» το απόγευμα; Ισως το δούμε και αυτό.

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Γρηγόρης Ψαριανός σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι.

Ο κ. Ψαριανός, βουλευτής Β’ Αθηνών του Ποταμιού, είπε στον ΣΚΑΪ ότι έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ του Θανάση Θεοχαρόπουλου, προέδρου της ΔΗΜΑΡ και πρόσφατα διαγραφέντα από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (εδώ) με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την ένταξη του πρώτου στο Ποτάμι, το οποίο πλέον θα έχει και πάλι πέντε βουλευτές και το δικαίωμα να σχηματίζει Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή.

Η ένταξη μπορεί να είναι θέμα ωρών ή ημερών –«υποθέτω, δεν το αποκλείω» διευκρίνισε.

Για τη στάση του ίδιου και το ενδεχόμενο δικής του ανεξαρτητοποίησης, απάντησε «θα δούμε, τώρα εξάλλου δεν υπάρχει ΚΟ για να ανεξαρτητοποιηθώ από κάπου». Τόνισε όμως ότι η δική του αποχώρηση εξαρτάται ακριβώς από το αν θα υπάρχει συγκροτημένη ΚΟ του Ποταμιού.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι ο ίδιος δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Συμφωνία θα έλθει στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας σήμερα Δευτέρα στις 17:00. Ο κ. Ψαριανός αποκάλυψε ότι ζήτησε να εκπροσωπήσει αυτός το Ποτάμι στην επιτροπή και όχι ο αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς. Αν ως τότε δεν προσχωρήσει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος το Ποτάμι χωρίς να έχει ΚΟ δεν θα εκπροσωπηθεί καθόλου.

Σε κάθε περίπτωση η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικό, προκαλεί αντιδράσεις.

Η αποκάλυψη του κ. Ψαριανού περί φλερτ του κ. Θεοχαρόπουλου με τον κ. Θεοδωράκη, έκανε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να αναφερθεί σε «μπικικίνια» από την πλευρά του Αλέξη (Τσίπρα).

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πρώτη φορά το ακούω δεν έχω ποτέ με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη για αυτό το θέμα».