225
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία και για ένα γρήγορο ματς στο ποδοσφαιράκι | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/Δελτίο τύπου / POOL/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βόλτα, σέλφι και ποδοσφαιράκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μοσχάτο

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2018, 17:40
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία και για ένα γρήγορο ματς στο ποδοσφαιράκι
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/Δελτίο τύπου / POOL/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βόλτα, σέλφι και ποδοσφαιράκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μοσχάτο

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2018, 17:40

Μια βόλτα-έκπληξη περιελάμβανε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το μεσημέρι της Πέμπτης –ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους δρόμους του Μοσχάτου, στην περιοχή όπου βρίσκονται και τα γραφεία του κόμματος και συνομίλησε με τους πολίτες.

Σε όρους πολιτικής επικοινωνίας το μήνυμα είναι σαφές: ο πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να περπατά ανάμεσα στον κόσμο, να αφουγκράζεται τις ανησυχίες της κοινωνίας, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα του οποίου οι όποιες απόπειρες να κατεβεί στον δρόμο γίνονται σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε με τα πόδια από το γραφείο του, πέρασε από το σταθμό του Ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του κόμματος, συζήτησαν μαζί του προβλήματα της καθημερινότητάς τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ενας καταστηματάρχης μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά για την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η βόλτα του προέδρου της ΝΔ ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...