223
Το λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε η 14χρονη | Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βόλος: Τι είπε ο χειριστής του μηχανήματος στο οποίο σκοτώθηκε η 14χρονη

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2019, 08:58
Το λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε η 14χρονη
|Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βόλος: Τι είπε ο χειριστής του μηχανήματος στο οποίο σκοτώθηκε η 14χρονη

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2019, 08:58

Επειτα από μία εβδομάδα εμφανίστηκε στις Αρχές ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος στο λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Την Τετάρτη, στην κατάθεσή του στις Αρχές, ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές έδωσε εξηγήσεις για το τι συνέβη στο «χαλί» από το οποίο εκσφενδονίστηκε η κοπέλα.

Ο δικηγόρος του 27χρονου είπε στο Star ότι «είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

» Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή. Εξ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές».

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι ο χειριστής εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε την οργή των συγγενών.

Για το τραγικό συμβάν έχουν οριστεί τρεις πραγματογνώμονες που αναμένεται να ελέγξουν το «χαλί».  Η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

Φίλη της κοπέλας που ήταν μαζί της στο «χαλί» είπε ότι «μπήκαμε στο παιχνίδι και οι πρώτες περιστροφές ήταν κανονικές. Ξαφνικά άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και επειδή φοβήθηκα, κρατήθηκα. Τότε είδα τη φίλη μου να πετάγεται από τη θέση της. Το μηχάνημα σταμάτησε, κατεβήκαμε και επικρατούσε πανικός».

Παράλληλα, ο πατέρας της 14χρονης πήρε την Τετάρτη εξιτήριο από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...