195
Κατεστραμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο της έκρηξης | REUTERS

Βηρυτός: Σοκάρει το κοντινότερο στην έκρηξη βίντεο

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2020, 17:28
Κατεστραμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο της έκρηξης
|REUTERS

Βηρυτός: Σοκάρει το κοντινότερο στην έκρηξη βίντεο

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2020, 17:28

Σοκαριστικό είναι ένα ακόμα βίντεο που τραβήχτηκε στη Βηρυτό, τη στιγμή της τρομακτικής έκρηξης, καθώς είναι η κοντινότερη λήψη του γεγονότος που έχει κάνει την εμφάνισή της έως σήμερα, σύμφωνα με το Al Arabiya English.

Η τύχη του ζευγαριού που τράβηξε το βίντεο, αγνοείται.

Η λήψη έγινε από το μπαλκόνι διαμερίσματος απέναντι από την αποθήκη στην οποία βρισκόταν το θανατηφόρο φορτίο του νιτρικού αμμωνίου, όπου διέμεναν ένας άντρας και μία γυναίκα.

Αρχικά, ακούγονται οι δυο τους να σχολιάζουν τη φωτιά και τον πυκνό καπνό που βλέπουν μπροστά τους. Σε κάποιο σημείο μάλιστα γελούν.

«Μακάρι τίποτα κακό να μη συνέβη σε κανέναν, Θεέ μου. Δεν μπορούν να σβήσουν τη φωτιά;», ακούγεται να λέει μία γυναίκα στο βίντεο, αντικρίζοντας την αρχική εστία, η οποία προκλήθηκε από μία μάλλον χαμηλής έντασης έκρηξη.

Ομως, γρήγορα, ο τόνος της φωνής αλλάζει. Ενας δυνατός ήχος «προειδοποιεί» τους δύο νέους για τη σοβαρότητα της κατάστασης και η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «Αϊμάντ, έλα μέσα σε παρακαλώ, έλα μέσα και κλείσε το παράθυρο».

Αμέσως, ακολουθεί η ισχυρή έκρηξη και η εικόνα στο βίντεο φαίνεται να προέρχεται πλέον από το πεσμένο στο πάτωμα κινητό, ενώ δεν ακούγεται πια κανένας ήχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...