246
Η μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τώρα αρχίζει... Μετά τον Κώστα Αρβανίτη, τον τόνο έδωσε ο -νυν ευρωβουλευτής- Στέλιος Κούλογλου | INTIMEnews

Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κούλογλου ζήτησε παραίτηση Κουρουμπλή

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 13:48
Η μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τώρα αρχίζει... Μετά τον Κώστα Αρβανίτη, τον τόνο έδωσε ο -νυν ευρωβουλευτής- Στέλιος Κούλογλου
|INTIMEnews

Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κούλογλου ζήτησε παραίτηση Κουρουμπλή

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 13:48

Το άγχος της εκλογής (ή και επανεκλογής) στις επικείμενες ευρωεκλογές έχει αρχίσει να κατακυριεύει τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων μόνο θετικά δεν είναι για το κυβερνών κόμμα.

Υπό το φάσμα της ήττας η «φαγωμάρα» εντείνεται με τα συντροφικά μαχαιρώματα να έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Η απόφαση της Κουμουνδούρου να μην αποσύρει από την ευρωλίστα τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρά τις πόζες του πρώην υπουργού αγκαλιά με τον Αμβρόσιο, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Η εξήγηση που δόθηκε ότι έπρεπε να αποφευχθούν νέεοι κλυδωνισμοί (από μία ενδεχόμενη διαγραφή του κ. Κουρουμπλή) μετά το φιάσκο με την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου, δεν έδειξαν να πείθουν και τόσο.

Ετσι μετά τον Κώστα Αρβανίτη, ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κούλογλου (που διεκδικεί την επανεκλογή του) βγήκε να ζητήσει ανοικτά την παραίτηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας από το ευρωψηδέλτιο.

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοίζου», ωστόσο «ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του, είτε παραιτούμενος, είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του», δήλωσε στο ραδιόφωνο News24/7 ο κ. Κούλογλου.

Παραδέχθηκε πάντως πως «ο κ.Κουρουμπλής είναι και βουλευτής, με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή». Σε κάθε περίπτωση όμως, το κόμμα τον αποδοκίμασε, σημείωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τουλάχιστον ο πρώην υπουργός θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί της υποψηφιότητάς του για την Ευρωβουλή.

Οχι τίποτα άλλο, γιατί δεν βγαίνουν και τα κουκιά…, θα μπορούσε να συμπληρώσει κανείς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...