188
Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Βενιζέλος | INTIMEnews

Βενιζέλος: Ευτελισμός του Προέδρου της Βουλής η επιστολή Τσίπρα στον Βούτση

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 13:49
Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Βενιζέλος
|INTIMEnews

Βενιζέλος: Ευτελισμός του Προέδρου της Βουλής η επιστολή Τσίπρα στον Βούτση

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 13:49

Ως κυβερνητική ομολογία της απόπειρας τροποποίησης του Κανονισμού της Βουλής στο πλαίσιο της συναλλαγής του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Κάμμένο, χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Βενιζέλος την επιστολή – κυβίστηση του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής.

«Η επιστολή του κ. Τσίπρα στον Πρόεδρο της Βουλής συνιστά πανηγυρική και θρασεία ομολογία του γεγονότος ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε δώσει την εντολή να ευτελιστεί η κοινοβουλευτική τάξη και παράδοση με τη συγκυριακή τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο κ. Καμμένος και να περιορισθούν οι αντιδράσεις του και κυρίως οι απειλές του», τόνισε σε δήλωσή του ο κ.  Βενιζέλος.

Τώρα, σχολίασε δηκτικά, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να εμφανίσει την αναγκαστική υπαναχώρησή του μπροστά στη δημοκρατική κατακραυγή ως δήθεν ένδειξη «θεσμικής ευαισθησίας». Τόσο μεγάλης «θεσμικής ευαισθησίας» που του επιτρέπει να λέει δημόσια – ευτελίζοντας τον Πρόεδρο της Βουλής – ότι ελέγχει τη διαδικασία τροποποίησης του Κανονισμού της Βουλής που κινείται από τον Πρόεδρό της και διεξάγεται χωρίς συμμετοχή της κυβέρνησης.

Η επιστολή του κ. Τσίπρα στον Πρόεδρο της Βουλής συνιστά πανηγυρική και θρασεία ομολογία του γεγονότος ότι ο ίδιος ο…

Geplaatst door Evaggelos Venizelos op Maandag 4 februari 2019

Πίσω, όμως,  από όλα αυτά, κατέληξε στη δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μια σκοτεινή πραγματικότητα: ο αλληλοεκβιασμός και η αλληλοεξάρτηση των μέχρι πρότινος αδελφοποιτών κυβερνητικών εταίρων.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News