188
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι νοσηλευόμενοι από την περιοχή της Μαλεσίνας ανέρχονται σήμερα στους πενήντα  | ΙΝΤΙΜΕnews

Βαρύ τίμημα με 11 νεκρούς από κορονοϊό στη Μαλεσίνα εξαιτίας ενός γάμου και ανοικτών καφενείων

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2021, 09:12
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι νοσηλευόμενοι από την περιοχή της Μαλεσίνας ανέρχονται σήμερα στους πενήντα 
|ΙΝΤΙΜΕnews

Βαρύ τίμημα με 11 νεκρούς από κορονοϊό στη Μαλεσίνα εξαιτίας ενός γάμου και ανοικτών καφενείων

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2021, 09:12

Εντεκα νεκρούς από κορονοϊό μέσα σε διάστημα 18 ημερών μετρούν στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, με τους νοσηλευόμενους να έχουν φθάσει τους πενήντα.

Η σπίθα της μετάδοσης άρχισε σε γάμο με περισσότερους από 200 καλεσμένους, σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκων, αλλά και του μητροπολίτη Λαμίας Συμεών.

«Νέοι άνθρωποι πληρώνουν το κακό», η χαρακτηριστική αναφορά ενός από τους κατοίκους της περιοχής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τόσο ο μητροπολίτης όσο και κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν απίστευτες εικόνες από τη γαμήλια τελετή με 30 καλεσμένους εντός της εκκλησίας και περί τους 200 στον εξωτερικό χώρο, ενώ παρά το «το κόκκινο» (σ.σ. η Μαλεσίνα είχε τεθεί σε κόκκινο συναγερμό από τις 28 Φεβρουαρίου) υπήρχε γενικότερη χαλάρωση των μέτρων, με συνάξεις ακόμα και σε καφενεία για την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων κ.ά.

Ο πρώτος θάνατος –ένας 84χρονος– καταγράφηκε στις 3 Μαρτίου και μέσα στις επόμενες ημέρες ακολούθησαν κι άλλοι, με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε μόλις δύο ημέρες – μία 69χρονη και ένας 38χρονος πατέρας, ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής κατέληξε «χτυπημένος» από τον κορονοϊό ένας ακόμα νέος άνθρωπος, 44 ετών, πατέρας δυο παιδιών.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι νοσηλευόμενοι ανέρχονται σήμερα στους πενήντα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...