151
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην εκπομπή της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ | ert.gr

Βαρουφάκης για τη Μάγδα Φύσσα: Εναλλακτική επιλογή απέναντι στη μισαλλοδοξία

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2020, 13:53
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην εκπομπή της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ
|ert.gr

Βαρουφάκης για τη Μάγδα Φύσσα: Εναλλακτική επιλογή απέναντι στη μισαλλοδοξία

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2020, 13:53

Το ΜέΡΑ25, με την επιλογή του να προτείνει την Μάγδα Φύσσα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ήθελε να δείξει ότι δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα, όπως υπονοεί η κυβερνητική πρόταση για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τόνισε ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο στην ΕΡΤ είπε ακόμη ότι το κόμμα του είναι ριζικά αντίθετο στην μετακίνηση δικαστών προς θέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.

Είναι πολύ σημαντικό που ακούγονταν δύο ονόματα γυναικών για την Προεδρία της Προεδρίας (αυτό της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Μάγδας Φύσσα), «γιατί δεν τα πάμε πολύ καλά με  την ισότητα σε αυτή τη χώρα», επισήμανε αρχικά.

Χαρακτήρισε την επιλογή του κ. Μητσοτάκη «μια επιστροφή στην κανονικότητα», ενώ για την επιλογή του ΜεΡΑ25 είπε ότι είναι «μια εναλλακτική επιλογή  απέναντι στην μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά στροφή». Η επιλογή της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Βαρουφάκης, καταδεικνύει τη θέση του κόμματος ότι δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...