150
Εικόνα από την «παρέμβαση» στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη, την οποία ανήρτησε ο «Ρουβίκωνας» στο Facebook | Social media

Βανδαλισμοί από τον «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 11:02
Εικόνα από την «παρέμβαση» στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη, την οποία ανήρτησε ο «Ρουβίκωνας» στο Facebook
|Social media

Βανδαλισμοί από τον «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 11:02

Στο λεξικό ευφημισμών του «Ρουβίκωνα», της συλλογικότητας που κινείται στα όρια της νομιμότητας, του ακτιβισμού και της λεξιπλασίας, αυτό που συνέβη αργά τη νύχτα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου και πρώην πολιτικού, αρχηγού του βραχύβιου Ποταμιού, Σταυρου Θεοδωράκη αποκαλείται «παρέμβαση».

Στην πραγματικότητα είναι βανδαλισμός και εκφοβισμός: την ώρα που στον Alpha προβαλλόταν η συνέντευξη που πήρε ο κ. Θεοδωράκης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέλη της οργάνωσης φρόντισαν να γράψουν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου συνθήματα όπως: «Το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το ξεπλένουν».

Επειτα ο «Ρουβίκωνας», ο οποίος διατηρεί σελίδα στο Facebook, ανήρτησε σχετικές φωτογραφίες από την «παρέμβαση» και αναφερόμενος στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού έγραψε:

«Κανένα κανάλι και καμία εκπομπή-πλυντήριο, όπως οι “Πρωταγωνιστές” του Θεοδωράκη, δεν μπορούν να θολώσουν πια το τοπίο και να βγάλουν καθαρούς τους υπεύθυνους του εγκλήματος των Τεμπών». Και σε άλλο σημείο κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι είναι «πολύ επικίνδυνος σκηνοθέτης».

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...