Ο Τζεφ Μπρίτζες το 2019 | EPA/MIKE NELSON
Επικαιρότητα

Τζεφ Μπρίτζες: Ο κορονοϊός έκανε τον καρκίνο να μοιάζει παιχνιδάκι

Διπλή μάχη έδωσε τους τελευταίους μήνες ο «Dude», μία με τον όγκο που φαίνεται να την κερδίζει και μία με τον κορονοϊό που τον διέλυσε, αλλά στο τέλος τον κέρδισε και αυτόν
Protagon Team

Μία μάχη φαίνεται να την ξεπερνά ο Τζεφ Μπρίτζες που τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου, και έχει αρχίσει θεραπεία.

Ο όγκος έχει υποχωρήσει σημαντικά, γράφει. Στην πορεία είχε όμως αντιμετωπίσει και τον κορονοϊό, που του φάνηκε ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας.

«Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση. Ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου», έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

Στην πορεία και με τον οργανισμό του εξασθενημένο από την αντικαρκινική θεραπεία, ο Μπρίτζες  νόσησε και από κορονοϊό.

«Ο κορονοϊός με διέλυσε για τα καλά. Εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα. Ο “χορός” μου με τον Covid-19 έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι», έγραψε.

Υπήρχαν στιγμές που ένιωθε αφόρητο πόνο μέσα στη νύχτα, ενώ πίστευε πως «πλησίαζα στις πύλες του παραδείσου», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η τριβή με τη θνητότητα μου έδωσε ένα δώρο, κατάλαβα πως η ζωή είναι μικρή και όμορφη. Η αγάπη γύρω μας είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή», κατέληξε ο Μπρίτζες.