533
Τζάστιν Θερού και Τζένιφερ Ανιστον το 2015 την εποχή που ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Τώρα είναι ευτυχισμένοι χώρια | EPA/PAUL BUCK

Τζάστιν Θερού: Ποιος με συμβούλευσε για το διαζύγιο με την Τζένιφερ Ανιστον

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 13:09
Τζάστιν Θερού και Τζένιφερ Ανιστον το 2015 την εποχή που ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Τώρα είναι ευτυχισμένοι χώρια
|EPA/PAUL BUCK

Τζάστιν Θερού: Ποιος με συμβούλευσε για το διαζύγιο με την Τζένιφερ Ανιστον

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 13:09

Πώς είναι να χωρίζεις την Τζένιφερ Ανιστον; Ο Τζάστιν Θερού είχε τα τελευταία χρόνια ένα ασυνήθιστο –ακόμα και για τα δεδομένα της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος– προνόμιο, ήταν μονίμως ο άνδρας πίσω από τη γυναίκα, ένας καλός χολιγουντιανός ηθοποιός και σεναριογράφος στη σκιά της πιο διάσημης συζύγου του, της λαμπερής Ανιστον.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο ύστερα από δύο χρόνια γάμου και επτά χρόνια σχέσεις· σε τίτλους που τόσο λατρεύει το Χόλιγουντ ήταν «το διαζύγιο της χρονιάς».

Για αυτό το διαζύγιο, ο 47χρονος Θερού μίλησε για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο στους New York Times. Ακολούθησε η συνέντευξή του τις πρόσφατες δηλώσεις της 49χρονης πρώην συζύγου του, η οποία είχε κάνει την πολυσυζητημένη εξομολόγηση (στο InStyle) περί παιδιών και σχέσεων. «Οι παρανοήσεις ότι η Τζεν δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα και πως δεν θέλει να κάνει μωρό γιατί είναι εγωίστρια, αφοσιωμένη στην καριέρα της ή ότι είμαι λυπημένη και συντετριμμένη… Πρώτον, με όλο τον σεβασμό, δεν είμαι θλιμμένη. Και δεύτερον, αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο θέμα μπορεί να είναι για τον σύντροφό μου και για εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά», είχε πει η Ανιστον για να συνεχίσει. «Υπάρχει πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, και αν δεν το κάνουν, τότε θεωρούνται κατεστραμμένα αγαθά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι αυττός. Ισως να έχω και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω».

Η Ανιστον, βλέπετε, ήταν και πάλι στο προσκήνιο, ο Θερού στη σκιά της. Οταν του μίλησαν οι NY Times, εκείνος δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε ότι «χρωστάει» στο κοινό μια εξήγηση σχετικά με το γιατί είχαν χωρίσει. Μολονότι είχε να αντιμετωπίσει την ακραία φημολογία για τα αίτια του διαζυγίου. «Πώς αντιμετωπίζεις τα κουτσομπολιά και τις φήμες; Είναι σαν να έχουν πάρει κρακ και αναβολικά!» σχολίασε ο Θερού.

«Τα καλά νέα είναι ότι ήταν πιθανώς μέχρι τώρα – επιλέγω τα λόγια μου πολύ προσεκτικά – ένας πολύ πολιτισμένος χωρισμός, καθώς δεν υπήρχε εχθρότητα …», είπε για τον χωρισμό.

Ο Θερού περιέγραψε ότι λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Ανιστον, ο φίλος και συνάδελφός του, Τζέισον Μπέιτμαν, τον προειδοποίησε πως θα μπορούσε να γίνει εύκολα ένας «χαρακτήρας» για τα μέσα ενημέρωσης. «Μου είχε πει ότι “θα γεννηθεί ένας άλλος ‘εσύ’, ένας άλλος χαρακτήρας. Και αυτό το πρόσωπο θα είναι τρελό. Αν το παρακολουθείς, ή αν δίνεις σημασία σε αυτό το πρόσωπο, τότε θα τρελαθείς και εσύ”. Ετσι, πολύ σύντομα έμαθα να μη συμμετέχω, να μην ξοδεύω τον χρόνο μου με το να διαχειρίζομαι όλα αυτά».

Ο Θερού με τον καλό του φίλο -και σύμβουλό του στα του διαζυγίου- Τζέισον Μπέιτμαν

«Κανένας από μας δεν είναι νεκρός, ούτε ένας από μας προσπαθεί να κάνει κακό στον άλλο… Είναι περισσότερο φιλικό το κλίμα. Είναι βαρετό, αλλά, ξέρετε, έχουμε σεβαστεί ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να είναι όσο ανώδυνο όσο θα μπορούσε να είναι. Ηταν σπαρακτικό μόνο υπό την έννοια ότι η φιλία δεν θα ήταν η ίδια πια», προσέθεσε. «Αλλά η φιλία μετατοπίζεται και αλλάζει κι έτσι το κομμάτι αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε και οι δύο πολύ υπερήφανοι», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...