239
Ο Κόμπι στον τελευταιο του αγώνα, τον Απρίλιο του 2016. Ακριβώς από πίσω του, ο Τζακ Νίκολσον | Reuters

Τζακ Νίκολσον για Κόμπι Μπράιαντ: Με σκοτώνει που δεν θα του ξαναμιλήσω

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2020, 16:58
Ο Κόμπι στον τελευταιο του αγώνα, τον Απρίλιο του 2016. Ακριβώς από πίσω του, ο Τζακ Νίκολσον
|Reuters

Τζακ Νίκολσον για Κόμπι Μπράιαντ: Με σκοτώνει που δεν θα του ξαναμιλήσω

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2020, 16:58

Φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλαθοσφαιριστή Κόμπι Μπράιαντ απέτισε ο Τζακ Νίκολσον σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS μετά την ανακοίνωση του τραγικού θανάτου του 41χρονου θρύλου των Λέικερς.

Ο μεγάλος φαν των «Λιμνανθρώπων» και σπουδαίος ηθοποιός (με εισιτήριο διαρκείας από την δεκαετία του 1970, παρακαλώ) μίλησε για τον Κόμπι και την προσφορά του, ενώ θυμήθηκε και μία από τις πρώτες τους γνωριμίες.

«Η αντίδρασή μου είναι ίδια με όλους στο Λος Άντζελες. Θεωρούμε ότι όλα είναι δεδομένα, αλλά πλέον υπάρχει μια μεγάλη τρύπα, ένα μεγάλο κενό στον τοίχο. Ήμουν συνηθισμένος να βλέπω και να μιλάω στον Κόμπι και αυτό με σκοτώνει. Η απώλειά του θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. Είναι από τους ανθρώπους που μας άγγιξαν», είπε.

Φανατικός θαυμαστής των Λέικερς, ο Νίκολσον καθόταν στην αριστερή πλευρά του γηπέδου για να μπορεί να βλέπει τον Μπράιαντ εν δράσει.

«Καθόμουν εκεί για να μπορώ να τον βλέπω να κάνει το άλμα και να μπορώ από την πρώτη στιγμή να ξέρω αν θα μπει το καλάθι», πρόσθεσε.

«Θυμάμαι, συνολικά, πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν. Θα τον θυμόμαστε για πάντα και θα μας λείψει», είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ενώ κατόπιν θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Μπράιαντ, όταν ο τελευταίος ήταν 19 ετών:

«Τον πείραξα. Του έδωσα μία μπάλα του μπάσκετ και τον ρώτησα αν θέλει να την υπογράψω γι’ αυτόν. Με κοίταξε λες και ήμουν τρελός».

Δείτε την πρώτη τους συνάντηση από το μακρινό 1997:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...