224
Καμμένος και Κουντουρά πριν τους χωρίσει η υπουργική καρέκλα... | IntimeNews

Τώρα ο Καμμένος φέρνει στη Βουλή τις δαπάνες της Κουντουρά

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 21:40
Καμμένος και Κουντουρά πριν τους χωρίσει η υπουργική καρέκλα...
|IntimeNews

Τώρα ο Καμμένος φέρνει στη Βουλή τις δαπάνες της Κουντουρά

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 21:40

Από τη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από την κυβέρνηση προφανώς απελευθερώθηκε. Ετσι άρχισε να εξαπολύει επιθέσεις κατά ανθρώπων που μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε ότι στηρίζει με κάθε τρόπο.

Ειδικά στην Ελενα Κουντουρά, που θυμίζουμε ότι έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ και έχει παραμείνει στην κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος έχει μία ιδιαίτερη… αδυναμία. Αφού λοιπόν πρώτα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θυμήθηκε ότι η πρώην βουλευτής του κόμματος έχει πατέρα που έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, τώρα αποφάσισε να ζητήσει τη διαβίβαση όλων των στοιχείων για τις δαπάνες τουριστικής προβολής της χώρας στο εξωτερικό.

Με ερώτηση και κατάθεση εγγράφων από κοινού με τον Αριστείδη Φωκά -ο οποίος προσχώρησε πρόσφατα στην Κ.Ο. του κόμματος- και την οποία απευθύνει προς την ίδια την κυρία Κουντουρά, καθώς και τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών, ο κ. Καμμένος ζητάει την προσκόμιση όλων των σχετικών εγγράφων στη Βουλή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει αδιαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων, ενώ μάλιστα εντύπωση προκαλεί ότι ζητάει το βιογραφικό της αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου, την οποία προφανώς θεωρεί άνθρωπο της υπουργού.

Συγκεκριμένα, ζητάει να κατατεθούν στην εθνική αντιπροσωπεία:

– όλα τα μνημόνια συνεργασίας και τα στοιχεία της διεξαγωγής διεθνών διαγωνισμών,

– τα στοιχεία των εταιρειών που ανέλαβαν τα έργα,

– όλες οι δαπάνες για το έτος πολιτισμού Ελλάδας – Ρωσίας,

και

– το βιογραφικό σπουδών της αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου.