184
Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας στην Κεντρική Λαχαναγορά: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε…

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 21:53
Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας στην Κεντρική Λαχαναγορά: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε…

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 21:53

«Τον Αύγουστο του 2018 γυρίσαμε σελίδα και αφήσαμε πίσω μας οριστικά τα μνημόνια. Η Ελλάδα είναι ξανά αυτοδύναμη. Στηρίζεται στην εργατικότητα και το πείσμα των ανθρώπων της. Τώρα αποφασίζουμε για την επιχείρησή μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους», στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.

«Ο ελληνικός λαός καλείται να κρίνει και να συγκρίνει για την επόμενη τετραετία, χωρίς να βρισκόμαστε κάτω από τον στενό κορσέ των μνημονίων και της επιτροπείας, και να αποφασίσει πως θα προχωρήσουμε», ανέφερε.

«Μια από τις βασικές αιτίες της κρίσης είναι ότι η ανάπτυξη εκείνη δεν μοιράστηκε δίκαια, αλλά καρπώθηκαν όλο τον πλούτο λίγοι, οι οποίοι δεν άφησαν τίποτα πίσω τους για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που ήρθαν μετά. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή. Θέλουμε ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να έρθει σε αυτή την επιλογή με βάση την λογική, όχι το θυμικό, ούτε τον φόβο. Δεν κάναμε θαύματα αλλά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...