353
Ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στην Ξάνθη, την Δευτέρα το απόγευμα | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: Διακόπτει την περιοδεία και ανακοινώνει πακέτο προεκλογικών παροχών

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 23:40
Ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στην Ξάνθη, την Δευτέρα το απόγευμα
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: Διακόπτει την περιοδεία και ανακοινώνει πακέτο προεκλογικών παροχών

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 23:40

Το γνωστό δίπτυχο προεκλογικές παροχές από τη μία και «κακά ΜΜΕ» από την άλλη επιστρατεύει ο Αλέξης Τσίπρας σε μια νέα προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από τις πολιτικές Συμπληγάδες όπου τον έχει οδηγήσει η διακυβέρνησή του.

Ετσι, από την Ξάνθη όπου περιόδευσε τη Δευτέρα, προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει πακέτο προεκλογικών παροχών, με μέτρα που τα οποία ανέφερε ως «μόνιμου χαρακτήρα». Αυτά τα είπα λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι ανέβαλε την προγραμματισμένη περιοδεία του και επιστρέφει στην Αθήνα, καθώς στη Βουλή αναμένεται η μάχη για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη, διαδικασία που ο Πρωθυπουργός μετέτρεψε σε συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.

«Δεν θα βρεθώ στα Γιάννενα, θα γυρίσω στην Αθήνα ώστε μαζί με τον κ. Τσακαλώτο να προβούμε στις αναγκαίες ανακοινώσεις που όλη η Ελλάδα περιμένει σε ότι αφορά τον δημοσιονομικό χώρο», είπε ο κ. Τσίπρας χωρίς να κάνει γνωστά περισσότερα.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του συνέχισε να κινείται σταθερά στη γραμμή των υψηλών τόνων και της πόλωσης, εξαπολύοντας νέα επίθεση στα ΜΜΕ, στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της, Κυριάκο Μητσοτάκη επί προσωπικού, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και της υπόθεσης Πολάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «υπερσυσσώρευση μιντιακών μέσων που να στηρίζουν μία και μόνο παράταξη και έχουν μίσος, μένος διαστρέβλωση fake news και προπαγάνδα ενάντια στην κυβέρνηση», ενώ χαρακτήρισε «προκατασκευασμένο και διατεταγμένο προεκλογικό ξαναζεσταμένο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για το Μάτι» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ψάχνει τρόπο να κρύψει τον κ. Μαρινάκη.

Ο Πρωθυπουργός παρείχε επίσης στήριξη για ακόμα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σχετικά με την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «δεν μπορεί να μας κάνει μαθήματα ήθους και ηθικής».

«Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί εργαλειοποίηση εξοργιστική, με χοντροκομμένο τρόπο και εκθέτει και μειώνει με αυτόν τον τρόπο τον κ. Κυμπουρόπουλο και κάθε συμπολίτη μας με αναπηρία που χρήζει του σεβασμού και της στήριξης μας», είπε ο Αλ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ψάχνει απεγνωσμένα τον τρόπο να πετάξει τη μπάλα στις εξέδρα. Ψάχνει ευκαιρία να κρυφτεί πίσω από το συμπαθή κ. Κυμπουρόπουλο και πίσω από τον Πολάκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...