242
Από το αεροπλάνο στο στούντιο, λέει ο Αλεξης Τσίπρας | INTIMEnews

Τσίπρας αλεξιπτωτιστής: στο ντιμπέιτ ακόμα και κατευθείαν από το αεροπλάνο

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 14:40
Από το αεροπλάνο στο στούντιο, λέει ο Αλεξης Τσίπρας
|INTIMEnews

Τσίπρας αλεξιπτωτιστής: στο ντιμπέιτ ακόμα και κατευθείαν από το αεροπλάνο

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 14:40

Να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το θέμα του ντιμπέιτ -που κατέληξε σε «ναυάγιο» μετά την άκαρπη συνεδρίαση της Διακομματικής- επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εμφανίζεται τώρα έτοιμος να πάει στο στούντιο την 1η Ιουλίου ακόμα και κατευθείαν από το αεροπλάνο, αμέσως μετά την επιστροφή του από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη σχετική δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου, ο Πρωθυπουργός «δηλώνει τη διαθεσιμότητα του για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ το βράδυ της 1ης Ιουλίου ακόμη κι αν χρειαστεί να μεταφερθεί κατευθείαν από το αεροπλάνο στο στούντιο προκειμένου να μην ακυρωθεί η κρίσιμη αυτή τηλεοπτική αντιπαράθεση».

Η δήλωση της κυρίας Αχτσιόγλου έχει ως εξής:

«Μετά τις εξελίξεις για τη διεξαγωγή έκτακτης Συνόδου Κορυφής την 1η Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει τη μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία, πέραν αυτής, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει ο πρωθυπουργός. Στη σημερινή Διακομματική Επιτροπή ετέθησαν προσχήματα από διάφορα κόμματα, προκειμένου να μη βρεθεί ημερομηνία άλλη πέραν της 1ης Ιουλίου και να μην πραγματοποιηθεί τελικά το κρίσιμο για την προγραμματική αντιπαράθεση debate».

»Κατόπιν τούτου, ο πρωθυπουργός δηλώνει τη διαθεσιμότητά του για τη διεξαγωγή του debate το βράδυ της 1ης Ιουλίου, ακόμη κι αν χρειαστεί να μεταφερθεί κατευθείαν από το αεροπλάνο στο στούντιο, προκειμένου να μην ακυρωθεί η κρίσιμη αυτή τηλεοπτική αντιπαράθεση. Καλούμε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν με δημοκρατική ευθύνη και να φανούν συνεπή στην αρχική τους δέσμευση να γίνει το debate την 1η Ιουλίου»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...