208
O Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούλιο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Τσίπρα, Φώφη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη συναντά την Παρασκευή ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2019, 13:31
O Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούλιο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Τσίπρα, Φώφη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη συναντά την Παρασκευή ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2019, 13:31

Τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκειμένου να κλειστούν τα ραντεβού που επιδιώκει ο Πρωθυπουργός. Στόχος αυτής της «επιχείρησης συναίνεση» από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη είναι να βρεθεί ένας ελάχιστος κοινός παρονομαστής για το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων.

Τα ραντεβού μάλιστα ορίστηκαν όλα για την Παρασκευή και θα γίνουν στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

Στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης θα δεχτεί στο γραφείο του τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ενώ στις 12:15, την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, ο Πρωθυπουργός θα δεχτεί, στις 5 μ.μ., τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο στις 6 μ.μ., ενώ τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 και πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Μητσοτάκης θα τον δεχτεί στις 7 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι για την αλλαγή του νόμου για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού χρειάζονται, σύμφωνα με το Σύνταγμα, 200 ψήφοι ώστε η διάταξη να ισχύσει από την αμέσως επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Προς την κατεύθυνση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης κινείται η κυβέρνηση, η οποία δηλώνει ότι η διάταξη «θα πρέπει να περάσει με 300 ψήφους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...