239
|

Τσάμπιονς Λιγκ: H Βικτόρια Πλζεν πρώτος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2019, 13:23

Τσάμπιονς Λιγκ: H Βικτόρια Πλζεν πρώτος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2019, 13:23

Το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

H oμάδα από την Τσεχία θα είναι ο πρώτος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον (μακρύ) δρόμο για τους «χρυσοφόρους» Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τσεχία στις 23-24/7  και στις 30/31/7 θα ακολουθήσει η ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

 Η Βικτόρια Πλζεν ιδρύθηκε το 1908 και έχει αναδειχθεί πέντε φορές πρωταθλήτρια Τσεχίας. Πρώτη φορά ήταν το 2011 και τελευταία το 2018, όταν και εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αντιπάλους στο όμιλό της τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατάφερε να τερματίσει τρίτη με επτά βαθμούς (2-1-3), θέση που της έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ, όπου και αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη φάση των «32».

Οι αντίπαλοι Ατρομήτου και Αρη στο Γιουρόπα

Σειρά μετά το Τσάμπιονς Λιγκ είχε η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ που «έβγαλε»  τους αντιπάλους του Αρη και του Ατρόμητου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού, ενώ αυτή της Αθήνας μία εκ των Κρακόβια (Πολωνία) – Ντουνάιτσκα Στρέντα (Σλοβακία).

Ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί πρώτα εκτός έδρας, με τον Αρη να υποδέχεται τους Κύπριους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο παιχνίδι.

Η πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 25 Ιουλίου και οι ρεβάνς την Πέμπτη 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...