423
Ο Τζον-Τζον, γιος του Τζον Κένεντι, σκοτώθηκε το 1999 σε αεροπορικό δυστύχημα | CreativeProtagon

Τρέλα: Οι QAnon πιστεύουν ότι ο Τζον-Τζον Κένεντι ζει και στηρίζει… Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2020, 12:30
Ο Τζον-Τζον, γιος του Τζον Κένεντι, σκοτώθηκε το 1999 σε αεροπορικό δυστύχημα
|CreativeProtagon

Τρέλα: Οι QAnon πιστεύουν ότι ο Τζον-Τζον Κένεντι ζει και στηρίζει… Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2020, 12:30

Αν όσο ζούσες σε έλεγαν Κένεντι, τότε και πεθαμένος δεν ησυχάζεις – αυτός ο πέρα για πέρα αληθινός λόγος ταιριάζει, βέβαια, γάντι στον Τζον Κένεντι πατέρα, τον δολοφονηθέντα 35ο πρόεδρο των ΗΠΑ, αφού έχουν χυθεί ποταμοί μελάνης για τον ιδιωτικό βίο του, τη δημόσια πολιτεία του και, φυσικά, για την εκτέλεσή του στο Τέξας, όμως στην εποχή μας αφορά και τον γιο του, τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ ή Τζον-Τζον, που σκοτώθηκε το 1999 σε αεροπορικό δυστύχημα, καθώς πιλοτάροντας το αεροσκάφος έχασε τον προσανατολισμό του.

Για τους σοβαρούς Αμερικανούς, η ζωή του μικρού Κένεντι περιλαμβάνει τρεις τραγωδίες: τον βίαιο θάνατο του πατέρα του, το δικό του τραγικό τέλος και την τωρινή εξάπλωση των τραμπικών θεωριών συνωμοσίας που τον εμπλέκουν σε γελοία σενάρια.

26 Νοεμβρίου 1963, νεκροταφείο Αρλινγκτον. O τρίχρονος Τζον Κένεντι Τζούνιορ αποχαιρετά για πάντα τον δολοφονηθέντα πρόεδρο και πατέρα του με ένα δάκρυ (EPA PHOTO)

Οι αχρείοι ή παράφρονες  που κρύβονται πίσω από το όνομα QAnon και διασπείρουν απίθανες ιστορίες από τη Ζώνη του Λυκόφωτος υπέρ του Τραμπ και κατά των Δημοκρατικών (περί παγκόσμιας συνωμοσίας σατανιστών, παιδεραστών, κ.λπ.) τελευταία έπιασαν στο στόμα τους τον αδικοχαμένο Τζον-Τζον και επινόησαν τη νεκρανάστασή του.

Εχει καμία σημασία που τα πτώματα του νεότερου Κένεντι, της συζύγου του Καρολάιν Μπεσέτ και της γυναικαδέλφης του Λορίν εντοπίστηκαν μετά τη συντριβή του αεροπλάνου που πιλοτάριζε ο Τζον-Τζον, ανασύρθηκαν από τον Ατλαντικό και αποτεφρώθηκαν; Καμία. Μήπως ο, παρουσία δεκάδων ατόμων, διασκορπισμός της στάχτης τους στη θάλασσα παίζει κάποιον ρόλο; Αστεία πράγματα.

22 Ιουλίου 1999. Οι οικογένειες Κένεντι και Μπεσέτ αποχαιρετούν για πάντα τα παιδιά τους, Τζον-Τζον και Καρολάιν, σκορπίζοντας τις στάχτες τους στη θάλασσα | EPA PHOTO AFP/MATT CAMPBELL

Οι συνωμοσιολόγοι θέλουν τον Τζον-Τζον ζωντανό, χωρίς τη γυναίκα του όμως, να έχει αλλάξει εμφάνιση ύστερα από χειρουργικές επεμβάσεις και να χρηματοδοτεί τον… Τραμπ. Η όλη θεωρία επικεντρώνεται στο ότι το αεροπορικό ατύχημα ήταν σκηνοθεσία.

10 Δεκεμβρίου 1960. Τζον Κένεντι, Τζάκι Κένεντι και το μωρό τους, Τζον Τζούνιορ | EP PHOTO AFP FILES/-/lc/sw

Οι followewrs του QAnon ισχυρίζονται ότι ο Κένεντι Τζούνιορ κρύφτηκε επί μία εικοσαετία κάπου στην Πενσιλβάνια, «για να αποφύγει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ», ότι έλαβε το όνομα Βίνσεντ Φούσκα, έγινε μανιώδης οπαδός του «Μake America Great Again» και ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο για να κατατροπώσει τους εχθρούς της Αμερικής, δηλαδή τους εχθρούς του Τραμπ!

Ιστορίες για ζόμπι, μαστορεμένες (τρόπος του λέγειν) από ηθικά ζόμπι, το λιγότερο. Το περισσότερο, τρίτο υπόγειο στο δημόσιο ψυχιατρείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...