300
Η πολυκατοικία επί της οδού Αγνάντων στα Πετράλωνα όπου έγινε μία από τις εφόδους της Αντιτρομοκρατικής | INTIMEnews

Τρεις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για όπλα και εκρηκτικά στο Κουκάκι

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2020, 11:56
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/09/2020 15.00
Η πολυκατοικία επί της οδού Αγνάντων στα Πετράλωνα όπου έγινε μία από τις εφόδους της Αντιτρομοκρατικής
|INTIMEnews

Τρεις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για όπλα και εκρηκτικά στο Κουκάκι

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2020, 11:56
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/09/2020 15.00

Στη σύλληψη τριών Ελλήνων (δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα, και μία γυναίκα 36 ετών), προχώρησε η Αντιτρομοκρατική.

Και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης και είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγινε έφοδος σε αποθήκη στην οδό Αναστασίου Ζίννη 16, στο Κουκάκι (φωτογραφίες κάτω),  όπου βρέθηκαν πολλά εκρηκτικά για κατασκευή βομβών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης γίνονται τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες (μία σε πολυκατοικία στην οδό Αγνάντων στα Πετράλωνα / φωτογραφίες κάτω) με την ολοκλήρωση των οποίων θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τις ίδιες πηγές, ένας εκ των συλληφθέντων είχε κατηγορηθεί ως συνεργάτης του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιοι από τους συλληφθέντες να συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ), η οποία μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ .

Oπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στην αποθήκη στο Κουκάκι έχουν βρεθεί μασούρια ζελατοδυναμίτιδας, μικρή ποσότητα του εκρηκτικού C4, πυροκροτητές, χρονοδιακόπτες και σφαίρες από καλάσνικοφ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δεύτερου άνδρα, φίλου του πρώτου, συνελήφθη ο ίδιος και η φίλη του, ενώ βρέθηκαν και δύο πιστόλια. Επίσης, υπάρχουν και ψηφιακά ευρήματα, τα οποία ερευνώνται μαζί με τα άλλα κατασχεθέντα στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Διευκρινίζεται ότι οι συλληφθέντες, μέχρι στιγμής, δεν κατηγορούνται για συμμετοχή σε κάποια οργάνωση, παρά μόνο για κατοχή όπλων και εκρηκτικών, καθώς δεν έχουν βρεθεί στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...