168
Φωτογραφία αρχείου | Nikos Libertas / SOOC

Τρεις ένοπλες ληστείες στην Αθήνα σε γνωστά καταστήματα

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 23:24
Φωτογραφία αρχείου
|Nikos Libertas / SOOC

Τρεις ένοπλες ληστείες στην Αθήνα σε γνωστά καταστήματα

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 23:24

Τρεις ένοπλες ληστείες σε γνωστά καταστήματα σημειώθηκαν την Πέμπτη μέσα σε διάστημα μίας ώρας στην Αθήνα, παραμονή μάλιστα της Black Friday..

Η αρχή έγινε στις 20:30 στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, όταν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» παίρνοντας άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, στις 20:50, στην οδό Φαβιέρου στη Μεταμόρφωση, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο πολυκατάστημα «Πλαίσιο» κι αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία, επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν στον αέρα. Ακολούθησε άκαρπο ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Τέλος, στις 21:30 δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Χολαργό, στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε επίσης ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη όταν δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...