151
Ο Νίκος Κακλαμανάκης σε παλαιότερη μάχη του με τα κύματα - τώρα τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο δύσκολα για τον βετεράνο του σερφ | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τραυματίστηκε στον αυχένα ο Νίκος Κακλαμανάκης

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 11:04
Ο Νίκος Κακλαμανάκης σε παλαιότερη μάχη του με τα κύματα - τώρα τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο δύσκολα για τον βετεράνο του σερφ
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τραυματίστηκε στον αυχένα ο Νίκος Κακλαμανάκης

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 11:04

Οταν πνέουν ισχυροί άνεμοι είναι η χαρά του ιστιοπλόου –και δη του σέρφερ. Και ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο καλύτερος σέρφερ που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός, χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα το 1996, ασημένιος στην Αθήνα το 2004, δεν έχασε την ευκαιρία.

Ο 50χρονος πρωταθλητής επιχείρησε να δαμάσει τα κύματα στην Αμμουδάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με τραυματισμό στην αυχενική μοίρα, αποφεύγοντας, όμως, τα χειρότερα.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook. «Η χθεσινή μου επίσκεψη στο κρητικό πέλαγος ήταν επεισοδιακή.. Πολύ δυνατός άνεμος και αρκετό κύμα.. Δυστυχώς τραυματίστηκα στην αυχενική μοίρα… Ευτυχώς γιατί θα μπορούσε να ήταν χειρότερα» έγραψε, ευχαριστώντας παράλληλα την κλινική που τον περιέθαλψε. «Εύχομαι σύντομα να επανέλθω γιατί έχει μεγάλο κύμα και θέλω να ζω μέσα στην θάλασσα και όχι απλά κοντά της» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...