189
|

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου είναι νεκρές…

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2018, 00:27

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου είναι νεκρές…

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2018, 00:27

Ο πατέρας τους ήλπιζε ως το τέλος. Πίστευε ότι τα είχε δει τα παιδιά του, αυτά τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια, σε πλάνα της τηλεόρασης, να έχουν διασωθεί στη Ραφήνα. Ομως το τέλος γράφτηκε με τον χειρότερο τρόπο. Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου είναι νεκρές. Οπως και ο παππούς και η γιαγιά τους. Ολοι θύματα μιας εθνικής τραγωδίας για την οποία η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αρκέστηκαν να αναλάβουν την «πολιτική ευθύνη».

Πολιτική ευθύνη. Κενά λόγια. Tα κοριτσάκια πέθαναν.

Οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας ταυτοποιήθηκαν, δυστυχώς, αργά το βράδυ της Παρασκευής οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Παράλληλα, αναγνωρίστηκαν και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους.

Τα δύο κοριτσάκια μάλιστα ήταν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους που δεν τα άφησαν από κοντά τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε συντετριμμένος ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει για λογαρισμό της οικογένειας τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Φίλος της οικογένειας ανέβασε επίσης στο Facebook την τραγική είδηση: «Ο επιλογος γραφτηκε. Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια. Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...