321
| Reuters

Ποντίκια και κατσαρίδες κόβουν βόλτες στα εστιατόρια του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2019, 17:10

Ποντίκια και κατσαρίδες κόβουν βόλτες στα εστιατόρια του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2019, 17:10

Απ’ ότι φαίνεται κανένας δεν γλιτώνει από τις επιθέσεις του προέδρου Τραμπ. Αυτή την φορά λοιπόν, στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ελάϊζα Κάμινγκς και συγκεκριμένα η εκλογική περιφέρεια του στη Βαλτιμόρη, την οποία ο Τραμπ χαρακτήρισε ως «ένα αηδιαστικό μέρος, γεμάτο ποντίκια».

Η συγκεκριμένη παρατήρηση δεν θα είχε τόσο μεγάλη σημασία αν δεν είχαν βρεθεί ζωντανά ποντίκια στο εστιατόριο ιδιοκτησίας Τραμπ, το Trump Tower Grille.

Οπως αναφέρει ο Guardian, οι επιθεωρητές του υπουργείου Υγείας της Νέας Υόρκης επισκέφτηκαν το εστιατόριο στις 11 Ιουλίου 2018 και βρήκαν «αποδεικτικά στοιχεία ύπαρξης ζωντανών ποντικιών» μέσα και γύρω από την κουζίνα, ενώ οι παραβιάσεις του κώδικα υγιεινής χαρακτηρίστηκαν ως «εξαιρετικά σημαντικές». Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν επίσης ότι το εστιατόριο δεν είχε προχωρήσει σε διαδικασίες απολύμανσης και απεντόμωσης.

Ο Τραμπ τα έβαλε με τον Δημοκρατικό Ελάιζα Κάμιννγκς αλλά είχε… την φωλιά του λερωμένη! (Reuters)

Πέραν των τρωκτικών στο εστιατόριο Trump Tower τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν βρεθεί «ζωντανές κατσαρίδες» και «μύγες». Ένας εκπρόσωπος του Οργανισμού Trump δήλωσε ότι τα προβλήματα έχουν πλέον αντιμετωπιστεί επιτυχώς και το εστιατόριο διατηρεί βαθμολογία «Α» από την Υγειονομική Υπηρεσία της πόλης.

Ωστόσο, ένας πρώην συνεταίρος του Τραμπ δήλωσε στην Daily News ότι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρόεδρος είναι εξαιρετικά υποχόνδριος και «σιχασιάρης», στις επιχειρήσεις του ήταν και είναι «επικεντρωμένος στη δημιουργία μιας ψευδούς εικόνας και όχι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».

Το Trump Golf στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης είχε επίσης προβλήματα με τις υγειονομικές επιθεωρήσεις καθώς τα συστήματα υγιεινής και αποχέτευσης του εστιατορίου κρίθηκαν από τους ελεγκτές ως «ανεπαρκή».

Οι αρουραίοι έχουν επίσης συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ. Το 2018, μια ομάδα καλλιτεχνών χρησιμοποίησε ζωντανούς αρουραίους σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Trump International, στη νοτιοδυτική πλευρά του Central Park.

Επίσης άγνωστοι τοποθέτησαν ένα τεράστιο φουσκωτό «ποντίκι Τραμπ» (φωτογραφία κάτω) έξω από το Trump Tower της 5ης Λεωφόρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...