291
Ο Τραμπ τη Δευτέρα 25 Ιουνίου σε ομιλία υπερ του κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας | REUTERS/Kevin Lamarque

Τραμπ κατά Harley-Davidson: «Εδωσα μάχη για αυτούς, αλλά φεύγουν από τη χώρα»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2018, 09:04
Ο Τραμπ τη Δευτέρα 25 Ιουνίου σε ομιλία υπερ του κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας
|REUTERS/Kevin Lamarque

Τραμπ κατά Harley-Davidson: «Εδωσα μάχη για αυτούς, αλλά φεύγουν από τη χώρα»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2018, 09:04

Ημέρα επιθέσεων μέσω Twitter ήταν η Δευτέρα για τον Ντόναλντ Τραμπ που τα έβαλε με μια εταιρεία, ένα εστιατόριο και μια βουλευτή των Δημοκρατικών.

Στο στόχαστρο του προέδρου των ΗΠΑ μπήκε η εταιρεία Harley-Davidson για την απόφασή της να μεταφέρει μέρος της παραγωγής εκτός ΗΠΑ για να αποφύγει την πολιτική δασμών στον χάλυβα και στο αλουμίνιο που έχει επιβάλει ο Τραμπ.

Τουλάχιστον η παραγωγή μοτοσικλετών που προορίζονται για τις αγορές της ΕΕ θα μεταφερθεί σε άλλες χώρες, ανέφερε η εταιρεία, κάτι που δυσαρέστησε τον Τραμπ.

Δήλωσε μάλιστα κατάπληκτος διότι «η Χάρλεϊ-Ντέιβιντσον, από όλες τις εταιρείες, έγινε η πρώτη που κουνάει Λευκή Σημαία. Έδωσα σκληρή μάχη για αυτήν και τελικά δεν θα πληρώνει δασμούς για να πουλάει την ΕΕ».

«Οι δασμοί είναι απλά πρόσχημα από μέρους της Χάρλεϊ–κάντε υπομονή!», πρόσθεσε κλείνοντας το μήνυμα με το «Make America Great Again» («Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη»).

Νωρίτερα τη Δευτέρα είχε καταφερθεί με προσβλητικό χαρακτηρισμό κατά της βουλευτή των Δημοκρατικών Μαξίν Γουότερς, η οποία είναι μία από τις αρχαιότερες Αφροαμερικανές στο Κογκρέσο.

«Η Μαξίν Γουότερς, ένα άτομο εξαιρετικά χαμηλού IQ, έγινε μαζί με την Νάνσι Πελόζι το πρόσωπο του Δημοκρατικού Κόμματος. Μόλις ζήτησε να γίνει κακό στους πολλούς υποστηρικτές του κινήματος Make America Great Again. Πρόσεξε τι εύχεσαι, Μαξ!», έγραψε.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο πρόεδρος επανέφερε το ζήτημα με την άρνηση ενός εστιατορίου να δεχτεί την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ για τα παιδιά των μεταναστών. Μετέδωσε μάλιστα και λίγο από την πείρα του:

«Το εστιατόριο Red Hen καλύτερα να ασχοληθεί να καθαρίσει τις βρώμικες τέντες του, τις πόρτες και τα παράθυρα (χρειάζεται επειγόντως βάψιμο) παρά να αρνείται να σερβίρει ένα εξαιρετικό άτομο σαν τη Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. Πάντα είχα ένα κανόνα: Αν ένα εστιατόριο είναι βρώμικο απέξω είναι βρώμικο και από μέσα!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...