234
Ο Κίμελ και ο Τραμπ, υποψήφιοι για την ατάκα των Οσκαρ | Twitter

Τραμπ για Oσκαρ: «Τα χαμηλότερα σε τηλεθέαση – Δεν υπάρχουν σταρ εκτός από μένα»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2018, 22:45
Ο Κίμελ και ο Τραμπ, υποψήφιοι για την ατάκα των Οσκαρ
|Twitter

Τραμπ για Oσκαρ: «Τα χαμηλότερα σε τηλεθέαση – Δεν υπάρχουν σταρ εκτός από μένα»

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2018, 22:45

Με την ευκαιρία της 90ής απονομής των βραβείων Οσκαρ την Κυριακή, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει επ’ αυτού.

Ο πλανητάρχης, σε μήνυμά του στο Twitter, αναφέρθηκε στη χαμηλή -σε σχέση με πέρυσι- τηλεθέαση που είχαν τα βραβεία, τονίζοντας: «Τα πιο χαμηλά σε τηλεθέαση Όσκαρ στην ΙΣΤΟΡΙΑ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πλέον σταρ – εκτός από τον πρόεδρό σας (αστειεύομαι φυσικά)».

don
Ο μεγιστάνας, όμως, πρόεδρος των ΗΠΑ λογάριασε χωρίς τον παρουσιαστή της τελετής, Τζίμι Κίμελ, ο οποίος τού έδωσε «πληρωμένη απάντηση», παρά το «χιούμορ» του Τραμπ.

Σε αντίστοιχο μήνυμα στο Twitter ο Κίμελ έγραψε: «Ευχαριστούμε πολύ, πρόεδρε με τη χαμηλότερη δημοτικότητα στην ΙΣΤΟΡΙΑ».

jimmy
Για την (οσκαρική, τηλεοπτική) ιστορία, 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν φέτος live την τελετή, αντίθετα με 32,9 εκατ. πέρυσι, με την τηλεθέαση να σημειώνει πτώση της τάξης του 19% – ένα χαμηλό, δηλαδή, εννέα ετών.

Αναλογιζόμενοι αυτά τα νούμερα, η… χαρά του Τραμπ είναι τουλάχιστον σωστή. Μικρόψυχη, μεν, αλλά σωστή.

Στον φετινό μονόλογό του κατά την έναρξη της τελετής ο Κίμελ δεν παρέλειψε να κάνει το πολιτικό του σχόλιο.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζοντας το Οσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, υποστήριξε ότι από τις υποψηφιότητες καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει σκοτάδι, αλλά και ελπίδα.

«Εκτός από τον Λευκό Οίκο όπου η ελπίδα παραιτήθηκε την Τετάρτη», είπε – εννοώντας τη στενή σύμβουλο του Τραμπ, Χόουπ (Ελπίδα) Χικς.

Και όλοι χειροκρότησαν – πέραν του Τραμπ, εννοείται…