222
Σοροί και νεκροφόρες καταφθάνουν συνεχώς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών... | ΙΝΤΙΜΕΝEWS

Τους 87 έφτασαν οι νεκροί – η μακάβρια ανακάλυψη των ιατροδικαστών!

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 13:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 27/07/2018, 15:15
Σοροί και νεκροφόρες καταφθάνουν συνεχώς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών...
|ΙΝΤΙΜΕΝEWS

Τους 87 έφτασαν οι νεκροί – η μακάβρια ανακάλυψη των ιατροδικαστών!

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2018, 13:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 27/07/2018, 15:15

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι σύγχυση υπάρχει μόνο για τον αριθμό των αγνοουμένων. Τώρα υπάρχει και για τον αριθμό των νεκρών. Μολονότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδινε έως την Παρασκευή επίσημο αριθμό νεκρών στο Μάτι 83, από την ιατροδικαστική υπηρεσία έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές σε 86 σορούς! O προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης επανέλαβε τρεις φορές ότι οι νεκροί είναι 86.

Μία μακάβρια εξήγηση είναι ότι οι σοροί που περισυνέλεξε η Πυροσβεστική ήταν τόσο παραμορφωμένες και αποτεφρωμένες που επρόκειτο για δύο θύματα αντί για ένα…

Αυτήν την εξήγηση έδωσε με νεότερη δήλωσή του και ο κ. Καρακούκης, λέγοντας ότι τμήματα οστών που είχαν μεταφερθεί μαζί με κάποια σορό ανήκαν σε άλλο άτομο.

Λίγο πριν τις 3 μ.μ., από το υπουργείο Υγείας έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 62χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», γεγονός που ανέβασε αυτομάτως τον αριθμό των θυμάτων σε 87.

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση άλλων 10 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 48 από τους 60 ενηλίκους εγκαυματίες που νοσηλεύονταν μέχρι την Πέμπτη καθώς η κατάσταση της υγείας τους επέτρεψε σε 11 να λάβουν εξιτήριο.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των τεσσάρων παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να λάβουν εξιτήριο εντός της ημέρας ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...