205
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας | Menelaos Myrillas / SOOC

Τόσκας για Ρουβίκωνα: «Και στον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια και δεν συλλαμβάνονται»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2018, 12:36
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας
|Menelaos Myrillas / SOOC

Τόσκας για Ρουβίκωνα: «Και στον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια και δεν συλλαμβάνονται»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2018, 12:36

Με τις διαμαρτυρίες που γίνονται έξω και από τον Λευκό Οίκο παραλλήλισε τη δράση του Ρουβίκωνα ο Νίκος Τόσκας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στα «Νέα» του Σαββάτου σημειώνει ότι γίνονται διαμαρτυρίες έξω από την κατοικία του προέδρου των ΗΠΑ αλλά δεν συλλαμβάνεται κανένας.

«Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν τον νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη», δήλωσε και επανέλαβε για άλλη μία φορά το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχουν πάνω από 100 περιπτώσεις στις οποίες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μέλη αυτής της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα στα Εξάρχεια, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι «τώρα μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια».

Όπως είπε «εστιάζουμε στα κυκλώματα ναρκωτικών γιατί αυτά τροφοδοτούν και άλλες παραβατικές καταστάσεις» και πρόσθεσε ότι το κύριο πρόβλημα στην περιοχή το δημιουργούν «κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και – εκούσια ή ακούσια – αυτά υπερασπίζονται».

Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ, ότι δεν κάνει επικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς επίσης και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας, τονίζοντας μάλιστα: «Η τακτική της ΝΔ να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...