301
Στο καρέ φαίνεται ότι ο Ρούμπιο σπεύδει να την αγκαλιάσει, ενώ εκείνη μένει παγερή | @ericawerner

Γλέντι στο twitter για αγκαλιά της Ιβάνκα με αμερικανό γερουσιαστή

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2017, 22:28
Στο καρέ φαίνεται ότι ο Ρούμπιο σπεύδει να την αγκαλιάσει, ενώ εκείνη μένει παγερή
|@ericawerner

Γλέντι στο twitter για αγκαλιά της Ιβάνκα με αμερικανό γερουσιαστή

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2017, 22:28

Αμέτρητα σχόλια στο Twitter έχει προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης μια φωτογραφία η οποία δείχνει την πολυαγαπημένη κόρη – και σύμβουλο – του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να χαιρετάει τον γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο.

Αυτό συνέβη πριν από μια προγραμματισμένη συνάντηση στο Καπιτώλιο με θέμα τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις.

Για αυτό το ενσταντανέ «υπεύθυνη» είναι η φωτογράφος του AP, Ερικα Γουέρνερ.

Το άβολο και αμήχανο καρέ το οποίο αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό της, συνέβη όταν ο Μάρκο Ρούμπιο έσπευσε, ανοίγοντας δειλά τα χέρια του, να αγκαλιάσει την Ιβάνκα γέρνοντας προς το μέρος της, ενώ εκείνη έμεινε ακίνητη, μη ανταποκρινόμενη σε αυτό.

Ο χαιρετισμός τους χαρακτηρίστηκε αυτομάτως ως αμήχανος, ενώ όλοι σχολίασαν, αρνητικά, το ότι η Ιβάνκα ήταν κοκαλωμένη και διέθετε θερμοκρασία… παγόβουνου απέναντι στη θέρμη του γερουσιαστή!

Κάποιοι άλλοι, ερμήνευσαν αυτή τη «fail» αγκαλιά του Ρούμπιο ως υπέρτατο «σνομπάρισμα» της Ιβάνκα στον Ρούμπιο, ενώ πολλοί επισήμαναν -λες και τη γνωρίζουν προσωπικά- ότι η κόρη του μεγιστάνα δεν τα πηγαίνει καλά με τις αβρότητες.

Βλέποντας αυτά τα οποία γράφηκαν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ) ο Ρούμπιο κινήθηκε με χιούμορ, ποστάροντας συνεχώς για αυτή την αγκαλιά.

ivanka-2

«Νέα φωτογραφία που ανατρέπει τα δεδομένα για τη δήθεν αποτυχημένη αγκαλιά (Τα πρόσωπα είναι θολωμένα για λόγους ασφαλείας)», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πολιτικός, ανεβάζοντας κι άλλες φωτογραφίες από το περιστατικό.

Αντίστοιχα, η Ιβάνκα έσπευσε να κάνει retweet, επιβεβαιώνοντας το tweet του γερουσιαστή και σημειώνοντας – όπως θα έλεγε και ο πατέρας της: «Fake News! Ο Μark κάνει εξαιρετικές αγκαλιές».

ivanka-1

Στο τελευταίο του σχετικό tweet ο Ρούμπιο γράφει: «Βάσει στοιχείων και απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ εγώ ο ίδιος προσωπικά, δεν επιχειρήθηκε κάποια αγκαλιά και η είδηση για την υποτιθέμενη αποτυχημένη αγκαλιά κρίνεται ψευδής».

ivanka-3

Αθώοι, λοιπόν, οι «κατηγορούμενοι»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...