187
Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Κώστα Καζάκο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ | Γιάννης Λιάκος / IntimeNews

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο σε τελετή στον Περισσό

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2022, 22:04
Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Κώστα Καζάκο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ
|Γιάννης Λιάκος / IntimeNews

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο σε τελετή στον Περισσό

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2022, 22:04

Ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 87 ετών. Η επιθυμία του ήταν να δοθεί το σώμα του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ κάλεσαν τους φίλους, τους συναδέλφους του και όποιον άλλον ήθελε να βρεθεί εκεί για να πουν όλοι μαζί το τελευταίο αντίο στον καλλιτέχνη, τη Δευτέρα το απόγευμα.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η οικογένειά του, η ηγεσία του κόμματος, πολλοί καλλιτέχνες και πολύς κόσμος που τον αγάπησε για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Κωνσταντίνος Καζάκος με τον γιο του Ιάσονα και την κόρη του Τζένη (Γιάννης Λιάκος / IntimeNews)
Η σύζυγος του εκλιπόντα Τζένη Κόλλια με μία από τις κόρες που απέκτησε με τον Κώστα Καζάκο (Γιάννης Λιάκος / IntimeNews)
Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και η πρώην γενική γραμματέας του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα (Γιάννης Λιάκος / IntimeNews)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...