160
|

Το σόου του Θανάση Αντετοκούνμπο κόντρα στο Ισραήλ

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2017, 11:56

Το σόου του Θανάση Αντετοκούνμπο κόντρα στο Ισραήλ

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2017, 11:56

Ηταν αναμενόμενο ότι η Εθνική Ελλάδος, με την προσθήκη των παικτών του Παναθηναϊκού που έλειψαν την Παρασκευή στο ματς με τη Βρετανία, θα εμφανιζόταν με διαφορετικό πρόσωπο: η νίκη κόντρα στο Ισραήλ ήρθε εύκολα, με ένα ευρύ 82-61 και κυρίως με θεαματικό μπάσκετ.

Κομιστής του θεάματος; Μα ποιος άλλος από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, τον φόργουορντ του ΠΑΟ και αδελφό του NBAer Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μπορεί να πέτυχε «μόλις» εννέα πόντους, αλλά «γέμισε» τον αγώνα με θεαματικά καρφώματα και κοψίματα.

Η εκρηκτικότητα του 25χρονου μπασκετμπολίστα είναι κάτι που συχνά λείπει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά όχι αυτή τη φορά.

Ο Θανάσης σφράγισε τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο και ενθουσίασε τους θεατές στο κλειστό γήπεδο του Ηρακλείου που καταχειροκρότησαν την Εθνική μας.

Για την ιστορία, τους πόντους της δεύτερης νίκης της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ πέτυχαν οι: Λαρεντζάκης 4, Αθηναίου 6 (2), Καλάθης 11, Μαργαρίτης 8, Βουγιούκας 2, Σάκοτα 11 (3), Βασιλόπουλος 8, Μαυροειδής 10, Γκίκας, Γιαννόπουλος 13, Σαλούστρος, Αντετοκούνμπο 9.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...