245
Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη | INTIMEnews

Το Ποτάμι στηρίζει Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 14:24
Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη
|INTIMEnews

Το Ποτάμι στηρίζει Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 14:24

Τη στήριξη του Ποταμιού στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε ανεπίσημα ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Ο κ. Μπακογιάννης έχει θετική πορεία στην αυτοδιοίκηση τόσο ως δήμαρχος Καρπενησίου όσο και ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητά του», δήλωσε ο κ. Τσιόδρας στο Νews24/7, διευκρινίζοντας όμως ότι επί του θέματος «θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα».

Διαμετρικά αντίθετη ήταν η τοποθέτησή του για την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου, που διεκδικεί τον δήμο με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο Παύλος Γερουλάνος», εξήγησε, «δεν είναι αυτοδιοικητικό στέλεχος, είναι πολιτικό πρόσωπο, εμείς είχαμε διαφωνήσει με την άποψή του για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, παρόλο που γενικά η παρουσία του στην πολιτική ζωή είναι θετική».

Ο σουρεαλισμός

Είναι βέβαια σουρεαλιστικό ότι (και) στο Ποτάμι πρώτα προαναγγέλλουν τι θα στηρίξουν – τι έχει αποφασίσει, δηλαδή, ο Σταύρος Θεοδωράκης– και μετά παραπέμπουν στα «αρμόδια όργανα». Και επειδή η απέχθεια της Σεβαστουπόλεως για το ΚΙΝΑΛ δεν κρύβεται πια, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον άραγε θα στηρίξει στην Περιφέρεια Αττικής: τον φανταχτερό υποψήφιο της ΝΔ Γιώργο Πατούλη ή τον κατ΄εξοχήν αυτοδιοικητικό (και επιτυχημένο) πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό που προτείνεται από το ΚΙΝΑΛ;

(Ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε τέλος ότι διακηρυγμένη θέση του Ποταμιού είναι η αυτόνομη πολιτική παρουσία του, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κόσμος θα καταλάβει ότι είναι χρήσιμη η δική μας παρουσία στη Βουλή. «Πιστεύουμε», είπε, «ότι θα πείσουμε τους πολίτες που δεν θέλουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή ΚΙΝΑΛ ότι έχει αξία να μας εμπιστευθούν»).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...