158
. | ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Το πένθος για τη Φώφη Γεννηματά αναβάλλει τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2021, 20:42
.
|ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Το πένθος για τη Φώφη Γεννηματά αναβάλλει τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2021, 20:42

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος δεν είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας αλλά το εθνικό  πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα την Τετάρτη μετά την τραγική είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών: «Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά, δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι δεν θα διεξαχθούν παρελάσεις ούτε στον Νομό Πέλλας, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Επίσης, παρέλαση δεν θα γίνει ούτε στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, μετά από ομόφωνη απόφαση των φορέων της περιοχής (αντιπεριφέρειας, δήμων, Μητρόπολης, εκπαίδευσης και του Ιατρικού Συλλόγου), λόγω του μεγάλου επιδημιολογικού φορτίου και του χαμηλού ποσοστού εμβολιασμού.

Αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...