Απαστράπτουσα και σε φόρμα που ζήλευαν γυναίκες με τα μισά της χρόνια, η Τζένιφερ Ανιστον γιόρτασε με φίλους και συναδέλφους, αλλά χωρίς ταίρι, τα 50α της γενέθλια | REUTERS/Mario Anzuoni
Επικαιρότητα

Το πάρτι των πρώην: Μπραντ Πιτ και Γκουίνεθ Πάλτροου στα γενέθλια της Τζένιφερ Ανιστον

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το «συγγνώμη που σε χώρισα», ο κατακτητής Πιτ βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού που τον υποδέχθηκε με μία θερμή αγκαλιά. Εκεί ήταν μία ακόμη πρώην του, η Γκουίνεθ Πάλτροου που μαζί με την εορτάζουσα και την Κέιτ Χάντσον ήταν η «ψυχή» του πάρτι
Protagon Team

Το πάρτι φιλοξενήθηκε σε εστιατόριο του Λος Αντζελες και οι περίπου 200 καλεσμένοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ο λόγος για το πάρτι των 50ων γενεθλίων της Τζένιφερ Ανιστον, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κέιτ Χάντσον, η Ρις Γουίδερσπουν και οι συμπρωταγωνίστριές της στα «Φιλαράκια», Λίζα Κούντροου και Κόρτνεϊ Κοξ, ο Τζορτζ Κλούνι (μετά της συζύγου Αμάλ), ο Ορλάντο Μπλουμ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και πολλοί άλλοι.

H Τζένιφερ Ανιστον την στιγμή της άφιξης της στο εστιατόριο  για το πάρτι των γενεθλίων της
Ο Τζορτζ Κλούνι με την εντυπωσιακή Αμάλ

Την παράσταση όμως έκλεψε ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ, Μπραντ Πιτ, που αφίχθη στον χώρο της εκδήλωσης αργά το βράδυ, φορώντας ένα καπέλο ώστε -στο μέτρο του δυνατού- να μην γίνει αντιληπτός από τους φωτογράφους.

Λίγο αργότερα έφθασε και ο Μπραντ Πιτ

Η πρόσκληση ήταν γνωστό πως είχε δοθεί και όλοι αναρωτιόνταν αν ο επί πενταετία (2000-2005) σύντροφος της εορτάζουσας, που την χώρισε για τον έρωτα της Αντζελίνα Τζολί, θα έδινε το παρών στο πάρτι των 50ων της γενεθλίων.

 

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον αγαπημένοι στις Κάννες το 2004 (EPA/LORENVU/NIKO FRANCE OUT)

Προς έκπληξη πολλών, ο Μπραντ τελικά πήγε και οι δύο τους τα είπαν για αρκετή ώρα πριν αρχίσει για τα καλά το πάρτι υπό τους ήχους του 17χρονου dj – αποκάλυψη, DJ Prince.

Η παρουσία του Πιτ στο πάρτι της Ανιστον σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με κάποιους να τη συνδέουν με το πρόσφατο διαζύγιο της -όχι και τόσο τυχερής στις σχέσεις της- ηθοποιού από τον γόη Τζάστιν Θερού.

Πρόσφατα, άλλωστε, ο Μπραντ Πιτ τής είχε ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που την παράτησε για τα κάλλη της Τζολί. Εκείνη φέρεται να άκουσε πολύ ευγενικά τα όσα είχε να της πει ο πρώην σύζυγός της, πέρα όμως από το «ευχαριστώ, καλοσύνη σου», δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, λένε φίλοι της.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, πάντως, (και περίπου έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί) διέρρευσε ότι ο Πιτ κατέκτησε άλλη μία «κορυφή»: αυτή που ακούει στο όνομα Σαρλίζ Θερόν…

Το πάρτι γενεθλίων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το πάρτι του περασμένου Σαββάτου, η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε με μία θερμή αγκαλιά τον πρώην σύζυγό της για την παρουσία του στα γενέθλιά της.

Ο Μπραντ Πιτ  έμεινε για περίπου τρεις ώρες και έφυγε υπό την κάλυψη ομπρελών, προκειμένου να αποφύγει και κατά την έξοδό του τα φλας των φωτογράφων.

Στα παραλειπόμενα της γιορτής, επίσης, η ταυτόχρονη παρουσία τριών πρώην στον ίδιο χώρο (αν και τα χρόνια έχουν περάσει): της εορτάζουσας, του Πιτ και της Γκουίνεθ Πάλτροου (από τις πρώτες επίσημες συνοδούς του / φωτογραφία κάτω).

Η Γκουίνεθ πάντως, μαζί με την Ανιστον και τη Κέιτ Χάντσον έκαναν τριάδα – φωτιά που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη του πάρτι (όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τους κάτω που ανέβηκαν στο Instagram).

Aξια συμπαραστάτης τους, η Ρις Γουίδερσπουν που δεν σταμάτησε να χορεύει. Ισως όμως και να ήπιε λιγάκι παραπάνω, καθώς κατά την αποχώρηση των καλεσμένων είχε μία «μεγαλοπρεπή» τούμπα στις σκάλες (φωτογραφία κάτω).