229
Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου θα κυκλοφορούν χαρακτήρες των ταινιών «Star Wars» και θα αλληλεπιδρούν με όσους διαμένουν σε αυτό | The Walt Dinsey Company

Το νέο ξενοδοχείο Star Wars στην Ντίσνεϊλαντ θα έχει διαστημικές τιμές

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2021, 13:00
Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου θα κυκλοφορούν χαρακτήρες των ταινιών «Star Wars» και θα αλληλεπιδρούν με όσους διαμένουν σε αυτό
|The Walt Dinsey Company

Το νέο ξενοδοχείο Star Wars στην Ντίσνεϊλαντ θα έχει διαστημικές τιμές

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2021, 13:00

Στην πρώτη Ντίσνεϊλαντ που δημιούργησε η Disney, στη Φλόριντα, θα δημιουργηθεί ένα νέο, θεματικό ξενοδοχείο. Ονομάζεται «Star Wars: Galactic Starcruiser» και όπως γίνεται ευνόητο από το όνομά του, οι ένοικοι και οι επισκέπτες θα εισέρχονται σε ένα κόσμο που θυμίζει αυτόν των ταινιών του «Πολέμου των Αστρων».

Το ξενοδοχείο ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει τις πύλες του φέτος, αλλά με όσα συμβαίνουν με την πανδημία, τα στελέχη της Disney αποφάσισαν να αναβάλουν τη λειτουργία του για ένα έτος. Οπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times του Λονδίνου, οι τιμές για όσους θελήσουν να διαμείνουν στο νέο κατάλυμα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια, για δύο διανυκτερεύσεις, ανέρχεται στο ποσό των 6.000 δολαρίων.

Ετσι θα είναι τα δωμάτια του ξενοδοχείου «Star Wars» (The Walt Dinsey Company)

Στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου οι πελάτες αναφέρονται ως «επιβάτες», οι οποίοι θα «βιώσουν μια εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός ταξιδιού σε έναν μακρινό γαλαξία, σαν τα ταξίδια που προβάλλονται στις ταινίες του “Πολέμου των Αστρων”». 

Εκτός από το διαστημικό περιβάλλον, οι διαμένοντες σε αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με διαφόρους τρόπους με τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του «Star Wars», να συμμετέχουν σε μυστικές αποστολές, να εκπαιδευθούν στη χρήση του φωτόσπαθου και να πάρουν μέρος σε αγώνες με drones. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 100 δωμάτια που είναι σχεδιασμένα όπως οι καμπίνες ενός διαστημόπλοιου. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...