223
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με το προσωπικό του φυλάκιου | INTIMEnews

Το μήνυμα του Μητσοτάκη στην Τουρκία από το φυλάκιο στις Καστανιές Εβρου

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 12:16
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με το προσωπικό του φυλάκιου
|INTIMEnews

Το μήνυμα του Μητσοτάκη στην Τουρκία από το φυλάκιο στις Καστανιές Εβρου

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 12:16

Το επιτηρητικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές Εβρου, στα σύνορα με την Τουρκία, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής o Kυριάκος Μητσοτάκης, απ’ όπου επέλεξε να στείλει σαφές μήνυμα στην Αγκυρα για την ανάγκη σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο φυλάκιο από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Χαράλαμπο Λαλούση και να συνομιλήσει με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατιώτες που υπηρετούν στη συνοριακή γραμμή.

Από την πλευρά τους εκείνοι του δώρισαν τη σημαία που κυμάτιζε στο φυλάκιο το τελευταίο εξάμηνο.

«Σε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική πολιτική συγκυρία, είναι σημαντικό να στέλνουμε στην απέναντι πλευρά ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, επιθυμίας καλής γειτονίας, που πάντα όμως θα στηρίζονται στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στον σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας.

»Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορά μας, το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους στρατιώτες μας, οι οποίοι έρχονται και υπηρετούν εδώ τη στρατιωτική τους θητεία, σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για τα εθνικά συμφέροντα σημείο», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος στη συνέχεια επισκέφθηκε το τελωνείο των Καστανιών και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής-Επεξεργασίας-Εμπορίας Σκόρδου στη Νέα Βύσσα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...