151
Βαγγέλης Μαρινάκης στο μέσο, και Σωκράτης Κόκκαλης, δεξιά στη φωτογραφία, μαζί σε μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 | ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το μήνυμα Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη για τον χαμό του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 17:07
Βαγγέλης Μαρινάκης στο μέσο, και Σωκράτης Κόκκαλης, δεξιά στη φωτογραφία, μαζί σε μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
|ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το μήνυμα Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη για τον χαμό του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 17:07

Συγκλονισμένος από τον χαμό «ενός υπέροχου νέου ανθρώπου» που τον διέκρινε η ευγένεια και η ποιότητα του χαρακτήρα του, δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του μικρότερου γιου του Σωκράτη Κόκκαλη.

Στη συλλυπητήρια δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού απευθύνεται προσωπικά στον πατέρα Σωκράτη Κόκκαλη που -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- βρέθηκε αντιμέτωπος με τη σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, χάνοντας το παιδί του.

Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior:

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειάς του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.
Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».