164
Στιγμιότυπο από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις | MegaTv

Το «Maestro» έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβάλλεται στο Netflix

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2022, 13:39
Στιγμιότυπο από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις
|MegaTv

Το «Maestro» έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβάλλεται στο Netflix

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2022, 13:39

Το «Maestro», η ελληνική σειρά του MEGA TV που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, έρχεται και στο Netflix καθώς η δημοφιλής πλατφόρμα εξασφάλισε τελικά τα παγκόσμια δικαιώματα προβολής της.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Συντελεστές

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος
Παραγωγός: Foss Productions
Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος
Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News