258
Ο Πρωθυπουργός το Σάββατο στην Σαντορίνη | ΑΠΕ

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2020, 18:02
Ο Πρωθυπουργός το Σάββατο στην Σαντορίνη
|ΑΠΕ

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2020, 18:02

Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξίδεψε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και το σήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης εκφράζουν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους για το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Σαντορίνη.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να ανοίξει για τους τουρίστες, μεταφέροντας το μήνυμα του πρωθυπουργού ότι η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Το BBC φιλοξενεί αφιέρωμα για τη Σαντορίνη λέγοντας ότι «Το τέλος της απομόνωσης των νησιών φέρνει πίσω τους τουρίστες» και περιγράφει την ημέρα ενός κατοίκου του νησιού, την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τη σταδιακή επιστροφή των επισκεπτών στο νησί.

To France24, μεταφέροντας το ρεπορτάζ από το εμβληματικό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά νησί της Σαντορίνης, λέει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε το Σάββατο ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τουρίστες με απόλυτη ασφάλεια. Ο ελληνικός τουρισμός επέστρεψε».

Οι ανταποκριτές του Associated Press σε Αθήνα και Μύκονο αναφέρουν ότι «παρά τους κινδύνους, τα ελληνικά νησιά θέλουν να ανοίξουν για τους τουρίστες».

Παράλληλα, φιλοξενεί τις δηλώσεις του δημάρχου και επιχειρηματιών της Μυκόνου που αδημονούν για το άνοιγμα του τουρισμού.

Τέλος, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας Χinhua σε αναλυτικό ρεπορτάζ του αναφέρεται στην συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός από το νησί της Σαντορίνης.

Όπως λέει, η ασφάλεια είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...