353
Η 35χρονη Εφη ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο | ΙΝΤΙΜΕnews

Το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης «κλειδί» για «δέσιμο» της υπόθεσης με το βιτριόλι από την ΕΛ.ΑΣ.

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 18:00
Η 35χρονη Εφη ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης «κλειδί» για «δέσιμο» της υπόθεσης με το βιτριόλι από την ΕΛ.ΑΣ.

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2020, 18:00

Η 35χρονη Εφη επιμένει να αρνείται ότι ήταν εκείνη που έριξε για εκδίκηση το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο που μίλησαν στο Protagon, επαναλαμβάνουν την πεποίθηση ότι έχουν καταλήξει στο σωστό πρόσωπο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, βασικό στοιχείο που «δένει» την υπόθεση και την ανάμειξη της 35χρονης ως φυσικής αυτουργού, είναι ιδιόχειρο σημείωμα που ουσιαστικά αποδεικνύει τον τρόπο σκέψης της και το πώς κατάστρωσε το σχέδιο για την επίθεση στην Ιωάννα με «πέτρα του σκανδάλου» τον άνδρα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Στην κατάθεσή του που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, ο άνδρας-μήλον της έριδος έκανε λόγο για περιστασιακή σχέση με την 35χρονη, ενώ περιέγραψε και πώς γνώρισε την 34χρονη Ιωάννα που έπεσε θύμα της ζήλιας της.

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα», φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή του.

«Η σχέση μας», υποστήριξε, «δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Ιωάννα όταν της ζητήθηκε να περιγράψει τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι είπε στην κατάθεσή της:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα χαρακτηριστικά της. Φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα και κάτι στο κεφάλι σαν σκουφί ή μαντίλι σκούρου χρώματος. Είχε μάλλον σκούρα μάτια και μαλλιά. Ήταν αδύνατη και εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε πιο κοντή από εμένα στο ύψος, αλλά εγώ φορούσα τακούνια περίπου 9 πόντους. Τα ρούχα της ήταν σκούρα και είχε μακρυμάνικο πανωφόρι, αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Η ηλικία της μου φάνηκε 30-40 ετών…».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News